Транспортният бос Ваньо Алексиев, собственик на най-голямата фирма за всякакъв

...
Транспортният бос Ваньо Алексиев, собственик на най-голямата фирма за всякакъв
Коментари Харесай

Взеха книжката на милионера с най-скъпите коли – транспортния бос Ваньо Алексиев!

Транспортният необут Ваньо Алексиев , притежател на най-голямата компания за всевъзможен тип транспорти „ Биомет “ и собственик на най-впечатляващия в България автопарк, бе сполетян от голяма покруса – остана без шофьорска брошура, научи HotArena .

Тапията за ръководство на МПС на тузарят с най-скъпите коли в страната е била отнета преди десетина дни, когато служители на реда спрели за инспекция наоколо до столичния търговски център „ Парадайз “ черното ламборджини „ Авентадор “ за 800 000 лв. , което Алексиев постоянно кара. Проверката на катаджиите открила, че шефът на „ Биомет “ има 7 неплатени санкции и последвало лишаване на шофьорската му брошура , писа „ Таблоид “.

Така баровецът няма да има опция в идващите 6 месеца да кара персонално двата си „ Ролс-Ройс “-а, обичаното ламборджини, както и ферари, бентли и два джипа „ Рейндж Роувър “, които съставляват внушителния му автопарк на стойност близо 4 милиона лв.. Транспортният необут мъчно преглъща отнемането на шофьорската му брошура, защото е буен фен на колите и избира персонално да ги кара, въпреки да се движи ескортиран от най-малко два джипа с по четирима охранители , до един със удостоверение за ръководство на МПС.

В своя отбрана Ваньо Алексиев твърди, че е с незаслужено отнета брошура, защото седемте неплатени санкции не били персонално негови, а на някой от 500-те водача, водещи се на щат във компанията му „ Биомет “ . На всичкото от горната страна, съгласно думите му, санкциите били платени, само че поради хипотетичен бъг в таблетите на катаджиите заплащането на фишовете не се отразявало в системата .

Като шеф на транспортна компания наказванията на всички водачи, които правят нарушавания, се записват на мое име и надлежно аз съм виновен за тяхното възнаграждение. Правя го от дълго време, само че попаднах на един парадокс, който е нерешим за жителите. След като останах без брошура, ревизирах и се оказа, че санкциите за шест от нарушаванията на пътя, от които нито една моя, са платени още преди няколко месеца, а седмата даже не беше на човек от компанията. След като се позаинтересувах, разбрах, че има голям брой случаи, при които, макар че санкциите са платени, поради някакви вътрешни проблеми в КАТ те не се отразяват в тяхната система и съществуват в таблетите, с които са снабдени модерните катаджии. И те лишават свидетелствата на хората, които към този момент са заплатили своите санкции “, жалва се Ваньо Алексиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР