“Тръгнали сме на избори с желанието да получим ясен мандат,

...
“Тръгнали сме на избори с желанието да получим ясен мандат,
Коментари Харесай

Никола Минчев каза дали ПП ще се коалира с ДБ

“Тръгнали сме на избори с желанието да получим явен мандат, който да работи за тези промени. Много сили заявяват предпочитание за такива, само че дейностите им не го демонстрират. Трябва да е ясно кой в една партия взема решения. Не работи, в случай че се вземат от задкулисието, някакъв диван. В 47-мото Народно събрание индивидът, който даваше изказвания от диван, беше Слави Трифонов ”, уточни Никола Минчев в предаването Лице в лице на бТВ.

За отцепниците от Има Такъв Народ и позициите им в листите на Политическа партия Минчев съобщи:

" Те ще бъдат наши сътрудници, дали ще бъдат в листите ни, не мога да кажа. Водят се диалози, само че не бих споделил, че всички ще бъдат в листите. Това не е финализиран въпрос към този миг ".

" Петков и Василев стартираха политическия си живот през първото служебно държавно управление, назначено от Румен Радев през 2020 година Той даде късмет и те го използваха. Но не е значело, че сме президентска партия, която би трябвало да се еманципира. Искрено се надявам да не се връща моделът ГЕРБ-ДПС през служебния кабинет. Макар да сме имали разлики с Радев, въпреки всичко се надавам, че гледаме в една посока и такива връщания няма ", съобщи Минчев във връзка напрежението сред Политическа партия и Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР