Трагичен пътен инцидент стана във Враца. 57-годишна жена почина, след

...
Трагичен пътен инцидент стана във Враца. 57-годишна жена почина, след
Коментари Харесай

Втори ден се издирва избягалият шофьор, блъснал и убил жена във Враца

Трагичен пътен случай стана във Враца. 57-годишна жена умря, откакто беше блъсната от автомобил на многолюден бул. в града. Шофьорът е избягал и се търси.

36 часа след трагичния случай водачът към момента не е открит. Проблемът е, че в региона на злополуката няма задоволително камери, които да покажат какво тъкмо се е случило.

Шофьор блъсна и умъртви на пътя жена във Враца, след което избяга
При удара тялото е изхвърлено на повече от 20 метра. Шофьорът даже не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откара в болница, където е умряла.

На мястото няма пешеходна пътека. Често видимостта е понижена. Живущите в региона упорстват да се сложи още осветяване, както пешеходна пътека и камера за скорост.

„ Става злополука при нерегламентирано секване на бул. „ Васил Кънчев “ в тъмната част на денонощието и на сектор. Затова е станал този случай. Булевардът не е благосъстоятелност на община Враца, а на регионалното пътно ръководство, до него граничи жп линия, която е благосъстоятелност на НКЖИ. Ще обсъдим със притежателите на двете транспортни уреди каква опция има в допълнение да създадем още регламентирани пресичания “, съобщи зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР