Трагедия и щастие в един миг. Турски пенсионер внезапно загубил

...
Трагедия и щастие в един миг. Турски пенсионер внезапно загубил
Коментари Харесай

Дядо мислел, че е загубил всичко в пожара, но видял котката си! Реакцията му разплака всички

Трагедия и благополучие в един момент. Турски пенсионер ненадейно изгубил дома си, където се надявал да прекара остатъка от годините си. Той се избавил като по знамение от пожара.

Според локалните вести детонация в дома на 83-годишния Али Меше е провокирала пожар, който оставил дома му в руини. Въпреки това в разгара на нещастието, обичаният домакински любим на Али съумял да изпълзи отдолу под горящите отломки на къщата - котката му на име Блондинка.

Самият Али е запалил пожара инцидентно, когато се опитал да зареди с бензин  нагревателя, който отоплявал дървената му къща. Първо горящ холът, а по-късно и цялата къща. Съседи забелязали огъня, незабавно уведомили пожарната, която съумяла да избави в точния момент стареца, жена му, сина му и котката. За Али това било същинска покруса, която можела да коства живота му.



Въпреки всичко, дядото съумял да се отърве с леки изгаряния. Впоследствие той бил бързо изписан от болничното заведение. Но Али изпитал същинско облекчение и благополучие, когато мислейки, че е изгубил всичко, видял котката си да изпълзява към него под горящите отломки. Пожарникарите помогнали за спасяването на котенцето. Той прегърнал котенцето и това в действителност станала най-трогателната фотография, която незабавно се популяризирала в интернет пространството. 

Вълната от съчувствие бързо достигнала и турските управляващи, които не можели да останат безпричастни към ориста на Али. Те се разбрали да построят нова къща на дядото, а до момента в който тече строителството Али ще живее с щерка си.

Съгласете се, че е отлично когато хората се сплотяват в поддръжка на други хора в потребност. Освен това всички били щастливи, че котката му съумяла да оцелее след пожара.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР