Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра

...
Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра
Коментари Харесай

Контра: Наистина ли разликата между Барселона и Реал Мадрид е толкова голяма?

Традиционният понеделнишки епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра ” е отдаден на вълнуващите дербита в огромните шампионати на Европа през уикенда.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки, Радослав Стойков и Даниел Любомиров се концентрираха върху “Ел Класико ” и трагичния поврат, който реализира Барселона над безконечния зложелател Реал Мадрид.

Наистина ли е такава разликата сред двата отбора през този сезон, както подсказва класирането - 12 точки в интерес на каталунците?

Показаха ли Чави и компания, че могат да създадат Барселона още веднъж чудовище, откакто допират купата в Ла Лига за първи път от 2019 година?

Може ли още веднъж Реал Мадрид да покори Шампионска лига и да излекува разочарованието от изгубената (на пръв поглед) борба в шампионата?

Разочарование в цялостна мощ изживяха и почитателите на Интер и Рома, които изгубиха от най-големите си съперници в границите на няколко часа. “Вълците ” бяха надвити за повторно през сезона в “Дерби каузи капитале ” от Лацио, а също с 0:1 “нерадзурите ” отстъпиха на Ювентус на “Джузепе Меаца ”.

Ощетиха ли обаче съдиите Интер, признавайки гола на Юве? Само това ли беше повода за изхода на “Дерби Д’Италия ”?

Манчестър Сити още веднъж е на гребена на вълната поради неспиращия да бележи Ерлинг Холанд, който към този момент има 42 гола през сегашния сезон и на който са заложени очакванията в Шампионска лига.

Арсенал пък отпадна от Лига Европа и към този момент няма други задължения с изключение на преследването на първа купа от 20 години.

Байерн загуби от Байер (Леверкузен) и сдаде първото място в Бундеслигата, което още веднъж ускори напрежението върху Юлиан Нагелсман и неговите играчи. Може ли обаче Байерн в действителност да загуби купата в Германия и ще се оправи ли с тежките противници в Шампионска лига?

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР