Традиционният коледен фермерски пазар в София ще се проведе тази

...
Традиционният коледен фермерски пазар в София ще се проведе тази
Коментари Харесай

Коледен фермерски пазар в столицата в неделя

Традиционният коледен фермерски пазар в София ще се организира тази неделя на улица "Оборище " сред бул. "Васил Левски " и храм "Св. Александър Невски " от 11 до 18 часа.

Движението на коли ще бъде спряно в този сектор, оповестяват уредниците от Столична Община, "Пазари Юг " ЕАД и "Хранкооп ".

За трета поредна година столичани ще могат да закупят непосредствено от производителите екологични и био артикули. Сирена, млека, плодове и зеленчуци, месни деликатеси и зимнина са единствено част от богатия подбор на пазара. За децата са планувани арт работилници.

"Искаме да изолираме прекупвачите от веригата, контактът с хората произвели храната е доста значим за доста от потребителите ", съобщи изпълнителният шеф на „ Пазари ЮГ " Николай Попов.

Очакваме обилие от сезонни плодове и зеленчуци, няколко типа самун с мая, мед и пчелни артикули от разнообразни краища на страната, сиропи, богат избор на сладка и лютеници, билки, подправки, разнородни млечни артикули и още доста вкусни оферти от градините на нашите производители. Коледния дух допълваме с арт зона за ръчно правени дарове, кулинарен ъгъл с изкушенията на нашите майстори, и ред приятни изненади, които ще откриете на място, добави Попов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР