Този така важен орган обаче, закърнява в тийнеийджърските години. Ето

...
Този така важен орган обаче, закърнява в тийнеийджърските години. Ето
Коментари Харесай

Източната Медицина Ни Учи: Точката На Щастието Ни Предпазва От Рак И Куп Други Коварни Болести!

Този по този начин значим орган обаче, закърнява в тийнеийджърските години. Ето за какво, е добре да събудим „ спящият “ тимус, а това се случва при духовното събуждане, себепознанието и по един доста обикновен начин- посредством масаж на тази жлеза.

Тимусът създава Т- лимфоцити, които имат противотуморно деяние. Именно по тази причина, може би този атрофиран орган може да се трансформира и в най- положителният метод да бъдем здрави- просто би трябвало да го съживим.

Балансът на силите се управлява от тимуса и посредством неговото действие можем да се предпазим от отрицателните въздействия и още веднъж да се научим да бъдем положителни. Според източната медицина тимусът разсънва интуицията и подсъзнанието.

Според китайския експерт Мантак Чия, това е органът директно виновен за подмладяването, като това се изяснява посредством обстоятелството, че тимусът създава растежни хормони.

За тимуса най- ефикасното упражнение е лекото потупване на жлезата с двете ръце по едно и също време и съпроводено със тон / гласна писмен знак или Ом, може и да е с музикално звучене.

Ако стимулирате всекидневно тази точка на щастието ще усетите прилив на сила, предпочитание за живот, възприятие на благополучие и задоволство.

Тя ще помогне за духовния ви напредък и ще ускори желанието ви за развиване, написа pozitivninovini. Ще усили интуитивността и сензитивността и ще можете да откривате верните пътища във всички аспекти на живота си доста по- елементарно.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР