Този понеделник е ден на справедливост и хармония с околния

...
Този понеделник е ден на справедливост и хармония с околния
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът ползва колегите, лъвът получава по-висока заплата

Този понеделник е ден на правдивост и естетика с околния свят. Повечето хора изпитват прилив на сила, която би трябвало да се употребява в креативно направление. Време за отмора от напрегнатите и дейни действия, които са били подхванати в последните няколко дни.

Овен

Всяко начинание в този ден ще е сполучливо. Затова не се колебайте. Трябва да започнете да изпълнявате тези планове, които заради тяхната значимост и трудност сте отлагали.

Телец

Вашите близки и сътрудници ще се усещат спокойни и може да се възползвате от това. Най-важното е да не причинявате на никого зло. В противоположен случай ориста ще ви го върне като бумеранг.

Близнаци

Денят е доста удобен за тези, чиято специалност по някакъв метод е обвързвана с творчеството. Днес може да измайсторят същинско произведение на изкуството.

Рак

Настроението ви е доста положително. Опитайте се да не злоупотребявате с нищо: това важи изключително за неприятните привички - даже една цигара, чаша шампанско или парче торта могат да повлияят отрицателно на вашето богатство.

Лъв

Денят е удобен за договаряния с началници. Днес те са в положително въодушевление и ще са склонни освен да ви изслушват деликатно, само че и да удовлетворят вашите претенции - да вземем за пример да усилят заплатите.

Дева

Този ден е желателно да се прекара измежду природата. По-добре е да си вземете почивен ден и да отидете в гората или край река, ще измислите доста ползотворни хрумвания.

Везни

Най-добрият консултант за вас в този миг ще бъде интуицията. Само тя може да отговори на съдбовния въпрос, обвързван с връзките с обичания човек, когато вие самите сте в задънена улица.

Скорпион

Важно е да обърнете внимание на знаците, които Вселената ще ви изпрати през днешния ден. Тези, които съумеят да ги разтълкуват вярно, ще могат да се възползват от шанса да подобрят живота си.

Стрелец

С неприятното въодушевление би трябвало да се борите с всички налични за вас средства. Защо не отидете да вземем за пример да пазарувате и да купите нещо доста прелестно!?

Козирог

Възможно е да започнете да реализирате фантазията, която дълго време ви се е коствала непостижима. Сега всички условия ще се окажат такива, че ще би трябвало да повярвате в чудеса.

Водолей

Любимият ви ще ви изненада прелестно. Може да се чувствате като във втори меден месец. Възползвайте се от предлагането, с цел да отидете на малко странствуване.

Риби

Трябва е да се извършат финансови транзакции с всякаква трудност - от заплащане на сметки до отваряне на банкови карти и депозити. Те ще се окажат сполучливи и ще ви донесат обилни дивиденти в доста близко бъдеще.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР