Този парламент е мъртвороден. Въпросът не е дали ще има

...
Този парламент е мъртвороден. Въпросът не е дали ще има
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане Костадинов изригна недоволен: Ако дадем оръжие на Киев, следва това!

„ Този парламент е мъртвороден. Въпросът не е дали ще има избори, а по кое време ще бъдат те. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Според него президентът Румен Радев би трябвало да направи по този начин, че животът на Народното събрание да бъде продължен колкото е допустимо повече и да се отиде на избори на по-късен стадий, които обаче дефинира като неизбежни.

Той счита, че е явно, че мъчно ще бъде формиран кабинет в това Народно събрание и ще се търсят всевъзможни решения изборите да се случат късно – през февруари или март, а не през декември или януари.

Той е безапелационен, че в случай че бъде предоставено оръжие на Украйна, страната ни ще бъде сложена в още по-голяма неустановеност. „ Очевиден е натискът България да вземе страна във войната и, в случай че е допустимо, даже да се включи с някакъв контингент “, счита Костадинов и посочи, че през днешния ден на Председателския съвет е взето решение това предложение на Демократична България да мине през комисия.

Според него решението ще бъде взето поради обстоятелството, че има болшинство на евроатлантическите политически обединения.

Костадинов е на позиция, че би трябвало да бъде признат базов бюджет за 2023 година Той заяви още, че са изпратени предложения към партиите за осъществяване на референдум за еврото.

По отношение на настояването на връщане на хартиените бюлетини от „ Възраждане “ са срещу.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР