Този парламент беше най-просташкият парламент в историята на България след

...
Този парламент беше най-просташкият парламент в историята на България след
Коментари Харесай

Каракачанов с много тежка присъда за парламент и пенсии

Този парламент беше най-просташкият парламент в историята на България след Освобождението. Нямаше грам предпочитание за разговор и национална консолидация. За следващ път се видя, че партиите се трансформират в планове за власт, а не политически обединения с ясна идеология, правила и идеали. Интересите на българския народ диктуваха „ разговор “, а не избори 16 пъти за 2 години. Това съобщи в ефирът на бТВ водачът на ВМРО Красимир Каракачанов.

" В желанието си да вади компромати против предходното ръководство, служебният кабинет изтърва монополите. Такава бърза инфлация в никакъв случай не се е случвала в България. Цените у нас скочиха сред 15 и 50%. За какво нарастване на пенсиите приказваме, това нарастване е изядено към този момент ", сподели той.

" България не е самоизолиран остров, заканите са световни. Това, което се случи на 11 септември, се случи с помощта на това, че Съединени американски щати дълго време подценяваха казуса с радикалния ислямизъм ", съобщи политикът в светлината на последните събития в Афганистан,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР