Пет млн. долара за информация за Ружа Игнатова. Това заяви

...
Пет млн. долара за информация за Ружа Игнатова. Това заяви
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Обявиха 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова

Пет млн. $ за информация за Ружа Игнатова. Това съобщи по време на брифинг посланикът на Съединени американски щати в България Кенет Мертен.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Европейска комисия: България към момента не дава отговор изцяло на условията за въвеждане на общата валута 26.06.24 14:30 НА ЖИВО – Обявиха 5 млн. $ за информация за Ружа Игнатова 26.06.24 14:18 Лавров: Желанието на администрацията на Байдън да нанесе „ стратегическо проваляне “ на Русия се провали 26.06.24 14:18 Фармацевтите бият паника: Задават се банкрути на аптеки, значими медикаменти изчезват 26.06.24 14:05 Мицкоски отговори на Радев и Борисов: Посланията от България са типични за Средновековието, няма да превиваме тил и да коленичим 26.06.24 13:51

„ Г-жа Игнатова се търси в Съединени американски щати и Германия за нейното присъединяване

в една от най-широкомащабните схеми за измами в историята. Схема, при която от жертвите са били отнети посредством машинация над 4 милиарда щатски $ “, съобщи дипломат Кенет Мертен.

Тази борба е тежка и изисква непрестанните ни взаимни старания и безрезервност.

Знаете, че против Ружа Игнатова има следствие в Съединени американски щати. Ние организираме и нашето следствие в България. Предстои да бъде повдигнато задочно обвиняване в България против Ружа Игнатова, сподели по време на брифинг и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

Бумът в развиването на осведомителните технологии разрешава акумулирането

на обилни по своите мащаби финансови и материални активи, добити по незаконен метод. Именно поради това повече от всеки път правоохранителните управляващи на обособените страни интензивно да си сътрудничат. Българската прокуратура работи интензивно с сътрудниците си от Съединени американски щати в изискванията на непрекъснат продан на информация, организираме и нашето следствие у нас. Това, което следва в България е да бъде повдигнато задочно обвиняване на Ружа Игнатова, което с изключение на наказателно, ще ни разреши да подхващам необходимидите дейности по пускане на процедура за конфискация на нелегално добитото от нея имущество със средства, получени по незаконен метод от ръководената от нея финансова пирамида „ One Coin “ “, сподели още Сарафов.

В брифинга вземат участие: и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Н.Пр. Кенет Мертен, Посланик на Съединени американски щати в България, и Пламен Тончев, ръководител на ДАНС.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР