Този месец започва с високи очаквания, а февруарското новолуние във

...
Този месец започва с високи очаквания, а февруарското новолуние във
Коментари Харесай

Новолунието във Водолей предизвиква вълна от промяна: какво да очаква всяка зодия

Този месец стартира с високи упования, а февруарското новолуние във Водолей насочва вниманието към правата на индивида и революционната смяна! На 11 февруари Луната се причислява към Слънцето във Водолей, образувайки това, което астролозите назовават ​​съвпад.

Това Новолуние във Водолей евентуално ще даде удостоверение на интуитивните ви послания и ще донесе повече многообразие. То има силата да открие непостоянни и непредсказуеми елементи от вашата персона, тъй че внимавайте с какво се захващате.

Водолей е знак, ръководен от Сатурн, тъй че уговорките, които поемате в този момент, могат да продължат цялостен ​​живот. Но пробвайте се да не се паникьосвате или да се тревожите прекомерно! Новолунието ще образува тригон (т.е. съразмерен ъгъл от 120 градуса) със. Иначе казано, нещата ще се случат, както би трябвало – просто бъдете отворени за другарство.

Ето какво да очаквате от Новолунието във Водолей съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от Новолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Новолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Новолунието във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Новолунието във Водолей
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР