Този месец ще раздавате грижа и любов и същевременно ще

...
Този месец ще раздавате грижа и любов и същевременно ще
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Близнаци

Този месец ще раздавате грижа и обич и в същото време ще се радвате на обилие. Намирате се в интервал на напредък и разцвет и ще бъдете заредени с креативност и ентусиазъм. Отприщете цялата си женската сила и подарете грижа, внимание и емпатия както на себе си, по този начин и на околните си.

Много внимавайте с каква ментална настройка влизате в месеца. Обърнатата Колесница ви поучава да се освободите от всички страхове или подозрения, и да възвърнете контрола над живота и задачите си. Хванете крепко юздите на ориста си! Трябва ви положителна настройка, с цел да стартират нещата да се случват по най-хубавия за вас метод.
Близнаци, чака ви финансов триумф
През този месец ще има моменти, в които ще се изолирате от света. Независимо дали ще опрете до медитация, отдих измежду природата, или самовглъбяване у дома, това ще бъде извънредно потребно за вашия нравствен баланс. Тази интроспекция ще ви допре до вътрешната мъдрост, която притежавате. Оттеглете се краткотрайно от проблемите, с цел да си извършите равносметка и да придобиете по-голяма изясненост по отношение на бъдещето си. Търсете упътвания от интуицията си.

През май ще се радвате на веществен комфорт и непоклатимост. Ще постигнете огромен финансов триумф. Бъдете смирени и признателни и оценете изобилието, което ви заобикаля. Така то ще продължава да участва в живота ви.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР