Този март се впускаме в търсене на Изгубеният град“. Световните

...
Този март се впускаме в търсене на Изгубеният град“. Световните
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Изгубеният град“

Този март се впускаме в търсене на „ Изгубеният град “. Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще ни отведат на незабравимо кино премеждие, в края на което ще открием, че от време на време фикцията се трансформира в действителност, а най-голямото богатство е там, където минимум чакаме.

Брилянтната, предпочитаща усамотението, авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за сантиментални завършения из екзотични места. Кориците на нейната известна поредност романи са украсени от красивия, само че лекомислен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкоз се е вживял в ролята си, че същински има вяра, че е основният воин от историите – Даш.

Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не има вяра, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е уверен, че тя може да го води до античното богатство от изгубения град, разказан в последния ѝ разказ.

Копнеещ да потвърди, че има всичко належащо, с цел да бъде същински воин, а освен облик от страниците на нейните книги, Алън се насочва на задача да избави Лорета.

Оказали се в центъра на епично премеждие в джунглата, нетипичната двойка ще би трябвало да откри метод да оцелее в битката с природата, маниакалното въодушевление на един вманиачен, а може би и да открие антично богатство. Но дали то ще е това, което търсят?

Отдаващ респект на редица класики в жанра и воден от харизматичните си звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и Брад Пит, „ Изгубеният град “ ще предложи на феновете в кината незабравимо кино премеждие с атрактивни герои, избухлив екшън, доста комизъм и не на последно място, щипка романтика.

  Участвайте тук  

Търсенето на „ Изгубеният град “ стартира от 25 март единствено в кината и 4DX, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава късмет да спечелите страхотни дарове от кино лентата – истинска бутилка с калъф или истинска книга с тайник. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 24 март и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на кино лентата „ Изгубеният град “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата.

1. Сандра Бълок употребява необикновен медиатор, с цел да притегли Брад Пит към плана „ Изгубеният град “ – общият им коафьор, Джанин Томпсън. Самата Бълок снима дребна роля в идния филм на Пит „ Bullet Train ” и той е подготвен да ѝ върне услугата. А и в последна сметка, кой би отказал да бъде обаятелен боец, дипломиран в избавителни интервенции, който на всичко от горната страна е напоен с мъдростите на Лао Дзъ.

2. Сандра Бълок се майтапи, че Брад Пит приема ролята в „ Изгубеният град “ едвам откакто го е заплашила, че ще накара общия им прочут Джордж Клуни да му звъни всеки ден и да му повтаря „ Направи кино лентата на Сандра “, до момента в който не се съгласи.

3. Първоначално основната роля в „ Изгубеният град “ е трябвало да се извършва от Райън Рейнолдс , което щеше да е вторият му взаимен план със Сандра Бълок след „ Предложението “ (2009), само че в последна сметка ролята отива при Чанинг Тейтъм.

4. Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм вземат участие в два разнообразни кино лентата , които имат премиера в Съединени американски щати на един и същи ден – 28 юни 2013.Това са „ Нежна полиция “ на Бълок и „ Белият дом: Под опасност “ на Тейтъм.

5. Продуцентът на „ Изгубеният град “ Сет Гордън генерира първичната концепция за кино лентата, до момента в който е на конгрес, отдаден на любовни романи и техните създатели, снимайки документален филм. Той е впечатлен, че има създатели, които са цинични във връзка с „ откровената обич “ и все пак си „ изкарват хляба “, продавайки същия този блян на своите читатели, пишейки такива истории.

6. „ Изгубеният град “ е втората сантиментална комедия на Даниел Радклиф след „ What If “, само че този път той не е мъжката част от любовната двойка, а е в ролята на злодея в историята.

7. Зашеметяващото, само че пъклен несвоевременно за територията на джунглата, облекло на героинята на Сандра Бълок – доста бляскав цикламен гащеризон, който я прави да наподобява като ходеща диско топка , самичък по себе си придобива лична роля в продукцията, е дело на известната дизайнерка на костюми Марлийн Стюарт ( Свободен състезател “ , „ Топ Гън: Маверик “) .

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата

8. Добрата приключенска история изисква впечатляващ изверг. И “Изгубеният град “ несъмнено си има подобен в лицето на ексцентричния милионер Абигейл Фейрфакс, в чиято роля влиза Даниел Радклиф („ Хари Потър “) . Когато стартират да разискват Даниел за тази роля, първата мисъл на Сандра Бълок е, че концепцията е гениална. „ Даниел има тези приветливи, благи, сини очи, до момента в който героят му не откачи. И тогава Даниел се трансформира в този рисков фанатик “ , споделя Бълок и прибавя „ Той е брилянтен и съм извънредно разчувствана, че публиката ще има опция да го види в тази светлина. “

9. Оскар Нунес, прочут с присъединяване си в известния комедиен сериал „ Офисът “ , е първият, който е поканен да взе участие във кино лентата. Още когато се заражда концепцията за „ Изгубеният град “ Сандра Бълок знае, че би желала да го включи даже с дребна, само че основна роля. Същата, каквато има във кино лентата ѝ „ Предложението “, където влиза в ролята на стриптийзьора Рамон.

10. Както към всеки различен детайл от кино лентата, основателите му подхождат деликатно и към местата на фотосите и цялостния образ на джунглата, където ще се развива действието. Художникът на кино лентата, в тясно съдействие с режисьорите, вземат решение да употребяват палитрата Zorn – доста лимитирана цветова палитра, състояща се единствено четири цвята , кръстена на интернационално известния шведски художник Андерс Леонард Зорн (1860-1920). Тя съдържа четири земни цвята (бяло, алено и по-тъмно алено, слонова кост и бяло) и техни вариации. Идеята на потреблението A е, когато пристигна моментът за „ екшъна в джунглата “, тя да изпъкне във всичките си цветове.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР