Този ден е с негативна и тежка енергия. Това е

...
Този ден е с негативна и тежка енергия. Това е
Коментари Харесай

Телците да пестят думи и жестове, Скорпионите да се погрижат за здравето си

Този ден е с отрицателна и тежка сила. Това е интервал за тестване на душата.

Овен – Днес се чака конфликт на спорни отзиви. Хора от близкото ви обграждане ще ви провокират в разногласия на разнообразни тематики. Бъдете търпеливи и се старайте да не се пробвате да се налагате или да избухвате.

Телец – Днес бъдете спестовни в думите и жестовете. Някои може да изтълкуват неправилно вашите положителни планове. Зад думите или жестовете на признателност на някои хора се крият дребни ползи и скрити планове.

Близнаци – Днес е добър ден за вас, тъй като имате шансове да се занимавате с персоналните си ползи. През втората част на деня се обрисуват удобни моменти и се пробвайте да разберете скрития смисъл на събитията, в които сте въвлечени.

 дневен хороскоп

Рак – Някъде на назад във времето от живота се спотайват разочарования, които във всеки един миг могат да излязат нескрито пред всички. Бъдете смирени, реалисти и избягвайте химерите! Правилното ръководство на всички ваши взаимоотношения зависи единствено от вас.

Лъв – Днес няма да можете да намерите решението на проблем и ще се чувствате като че ли губите надзор. Това въобще не е правилно. Истината е, че сега отговорите са скрити от вас, само че скоро ще ги намерите, имайте самообладание.

Дева – Може да зародят нови професионални задания и да се наложи да работите повече. Близки хора може да ви досаждат с капризите си. Здравето е уязвимо и остаряло положение може ненадейно да се повтори. 

 дневен хороскоп

Везни –Откъснете се от всекидневието и насочете вниманието си към персоналните си проекти. Душата ви има потребност от мир, положителни думи и препоръки. Ще бъдете привлечени от някои хора по метод, който е мъчно да се изясни с думи.

Скорпион –Астралното въздействие ви дава мощ, предпочитание за смяна и благоприятни условия за започване на нови персонални планове. Преди всичко се погрижете за здравето си. И душата, и тялото ви са напрегнати и се нуждаят, от една страна, от поддръжката на околните, а въпреки това от вашите грижи.

Стрелец –Много е значимо да имате до себе си човек, който знае по какъв начин да разсее подозренията и страховете ви, когато имате най-голяма потребност. Мислете повече за здравето си. Избягвайте стресови обстановки и се грижете за себе си.

 дневен хороскоп

Козирог –Днес ще бъдете като бомба със закъснител, която може да избухне всеки миг. Спрете да събирате всичко в себе си, започнете да говорите за проблемите, възприятията и мислите, които ви минават през главата. Успокойте душата си пред човек, на който имате доверие.

Водолей –Чувствате се несигурни и ви е мъчно да вършиме проекти. Не се тормозете, най-хубавите благоприятни условия ще зародят за вас, в случай че действате непринудено. Те няма да дойдат тук-там, където нормално ги търсите, а тук-там, които не сте очаквали.

Риби –Светът няма нищо общо с вас, само че вие с него - да. Премоделирайте метода си на битие и другарство. Вие сте своят най-хубав другар, сътрудник, покровител, само че и същински зложелател. Дайте късмет на интуицията си, когато вземате решения.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР