Този декември се навършиха 120 години от рождението на Слава

...
Този декември се навършиха 120 години от рождението на Слава
Коментари Харесай

Съдбовни думи! Легендарна пророчица предрекла ще има ли правителство

Този декември се навършиха 120 години от рождението на Слава Севрювкова. Тя е феномен от международна големина, защото наред с пророчествата си оказва помощ за значими научни открития, описвайки градежа на атома години преди учените, написа " Телеграф ".

Интересно е, че на фона на следващата държавна рецесия у нас Севрюкова има предсказване по кое време България още веднъж ще стъпи на верния път на развиване.
-->
Според нейния помощник, доближен и летописец доцент Иво Лозенски тя виждала, че България ще бъде разграбена и унищожена.

Малко преди кончината си през зимата на 1991 година Севрюкова въздъхнала:

„ Не е задоволително да се стъпи на прав път. Трудно е праволинейно да се върви по него. Нямаме, нямаме политици… ”, въздъхнала феноменалната жена. Тя ясно виждала, че народът ще се лута близо 40 година като юдеите, водени от Моисей из пустинята.

Виждайки разрухата, която ще последва, тя сравнила свръх положението на България до 1990 година - страна на галактически технологии, със мощно земеделие и машиностроене, произвеждаща компютри.

Стъпала

„ Народът се радва, но страната ни сега се намира на връх, от който ще вървим единствено надолу “. Севрюкова обяснила, че придвижването ще продължи 19 стъпала надолу и от 20-ото страната ще тръгне малко по малко нагоре.

Другият неин летописец Христо Нанев обнародва много от циркулиращите през днешния ден пророчества на Севрюкова. Веднъж след демократичните промени тя с пръстите на двете си ръце посочила: „ Два пъти по ей толкоз държавни управления ще се сменят, до момента в който се яви човек, който да не мисли само и единствено за личния джоб... "

Виденията на Севрюкова нормално съдържали огромна доза символизъм. Нейни тълкуватели разясняват, че евентуално прорицателката е говорила за двадесетото държавно управление от началото на демократичния преход.

Ако това е по този начин, то моментът, от който ще се обърне обществено-политическият тренд към този момент е настъпил. Но, в случай че броенето се прави от годината на задаване на въпроса, то евентуално ще мине още малко време. Твърди се още, че прорицателката е говорила и за жена властник, която щяла да изведе България на по-светъл и заслужен път.

Има съмнения, че Лозенски е имал още много пророчества на Севрюкова, съхранени на магнетофонни ленти, само че когато пристигнали мутренските времена той се въздържал да ги разгласява от боязън от физическа разпра.

Нова Загора

Слава Севрюкова е родена през 1902 година в Нова Загора. Още на 8-годишна възраст тя усеща, че има особена мощ. По време на Първата международна война татко й и двамата й братя са мобилизирани на фронта.

Майка й се обръща към нея - " Тано (така са я наричали като малка), нямаме писмо от татко ти дълго време, доста се трежова, какво ли се е случило? " В този момент нещо в бъдещата ясновидка трепнало и тя получила привидение, че в дома на вуйна й Къна навръх полицата над огнището има някаква картичка.

По-късно Слава споделя, че посредством този знак Свише някак си е схванала, че и тяхното семейство скоро ще има новина от фронта. На млади години обаче дълго време бъдещата пророчица не смеела да признае на околните си, че вижда бъдещето и невидимите светове.

На 16 години е омъжена за белогвардейския бежанец Степан Севрюков. Украинецът от Харков е тежко ранен в крайници. Дълго го лекуват в лазарета на обновените някогашни турски казарми, намиращ се на метри от вкъщи на Слава.

Милосърдната госпожица безплатно се грижи за ранените, в това число за бъдещия си брачен партньор. По-късно Слава се заселва в столицата в софийския квартал „ Овча купел “. Живее в схлупена къщичка със стаичка, кухня и предверие.

Мълвата за нейните качества бързо се разнася. Основателят на бялото приятелство – учителят Петър Дънов, персонално пристигнал да й се поклони, а по-късно двамата постоянно беседвали и обменяли духовна информация за бъдещето на България и света.

Те правили забавен опит. При него Дънов посещавал вуйна Слава единствено с астралното си тяло, а тя трябвало да запише точния ден и час на визитата на невъплътения си посетител. После сверявали информацията, която тъкмо съвпадала.

Лулчев

Нейни съвременници описват, че Слава е била посещавана постоянно и от почитателите на Дънов – Боян Боев и Любомир Лулчев, скришен консултант на цар Борис III. След 9 септември 1944 година за даровитата жена настават

тежки времена. От нея е желано да доносничи или да споделя на избрани хора неща, които не са действителни. Тук даже с риск за живота си тя изрично отказала на службите. Все отново до нея се допитвали разнообразни съветски учени.

Твърди се още, че от гонения я избавя Соня Бакиш, дамата на тогавашния министър-председател Станко Тодоров. Бившият боен министър и член на Политбюро ген. Иван Михайлов също се заинтересувал от феноменалните качества на Севрюкова.

В един миг той уредил сътрудници и милиция да не се отпътуват повече с нея. При визитите на ген. Михайлов сгушената къщица била постоянно опасвана с кордони милиция. Министърът бил смутен за здравето си.

" Ще ти оказа помощ, но по-напред да се прекръстиш – усмихнала му се Слава, която го видяла, че е кръстен като дребен, само че не влизал в църква, с цел да не влезе в идеологически грях.

Диагнози

Много хора идвали при нея и поради неразбираеми диагнози. После с протоколи от държавната болница доктори с подписа си потвърждавали, че това, което Слава им споделила на пациентите, се е установявало и с медицинските проучвания.

Севюркова говорила, че доста хора ще бъдат прокудени от родината си, само че скоро щели да се върнат. Това обаче щяло да стане по-скоро по насила поради задаващи се катаклизми с древен мащаби.

Това предсказване до известна степен към този момент се сбъдва, защото мнозина от българите зад граница към този момент взеха решение да се завърнат след избухналата пандемия от ковид. Севрюкова обаче пророкувала и естествени бедствия, с което Бог наказвал индивида поради моралния крах и поради отравянето на планетата.

„ Но предупреждавайте младежите, които са зад граница, да си идват тука, тъй като стартират едни международни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, тъй като тя е предпазена свише територия от тези катаклизми ”, нареждала старата жена.

Според нейните видения катаклизмите ще са на стадии през известни шпации. И даже прецизира някои от годините: „ Част от тях ще са сред 2025-2032 ".

Човекът щял да живее над 120 година

За по-далечното бъдеще тя виждала настъпването на ера на мир и нематериалност. Изтокът обаче ще вземе превес над Запада. Невероятно, само че Китай ще стане новата люлка на християнството.

Човекът ще еволюира освен морално и ментално, само че антропологически. Когато индивидът обърне поглед към добротворчеството, към Вселената и Бога ще стане обикновено да се живее до 120 година, че и повече.

Според виденията на Севрюкова след единствено към стотина години колите ще летят. Бременността ще стане по-различна, защото с времето пъпната шнур, свързваща майката с плода, ще изчезне.

Ванга: Беше пратена свише

Приживе Ванга е вярвала безусловно в пророчествата на своята колежка, признавайки, че в духовно отношение тя е над нейното равнище. „ Она е 26-то богово равнище. Може като лекар диагнози да слага, бент по този начин не можем “, признавала чистосърдечно пророчицата от Рупите.

На 10 април 1991 година Ванга усеща гибелта на посестримата си по заложба и въздъхнала, че скоро и нейният ред иде. „ Ся веке е мойот ред... Ние сме си трите пратенички, да знайш. Преподобна св. Стойна, св. Слава и бент, вуйна ти Ванга. Яз и Стойна сме кьорави, а Слава беше зряща.

Она не изпаднуваше в никакъв случай у транс, но гляаше сичко. Проникноваше у сите равнища на Вселените. Беше си пратена свише, да каже на индивидите шо е космичността, но кой да га чуе.

Она, извънземната невзискателност... Що народ изцери, в случай че знайш. Яз не можем по този начин, правилно си е. Не можем кат Нея. Она виждаше со силата на мисълта. Влизаше во контакт со Висшите същества “, препредава Вангините думи Петър Баков в своята книга за незрящата пророчица.

Гоненията против богомилите донесли неприятна карма

Севрюкова е покровител на тезата, че неприятна карма могат да натрупат както обособените хора, по този начин и цели нации. Заради отношението ни към богомилите и гоненията против тях България е обречена на 7 века тежка орис, включително и турското робство, казвала феноменалната дама.

Според нея богомилите не били против Бога, просто имали по-свободолюбив дух. Скоро обаче тежката карма е изтекла.

Пророчицата е безапелационна, че само връщането на българите към вярата и към духовността им ще накара страната ни да тръгне към по-добро бъдеще. “Искрено ли се молите, Бог незабавно ви праща помощ от Висшата духовна подчиненост ”, учила феноменалната жена от кв. „ Овча купел “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР