Този Black Friday избери от специалните предложения за телефони и

...
Този Black Friday избери от специалните предложения за телефони и
Коментари Харесай

Този Black Friday избери от специалните предложения за телефони и таблети!

Този Black Friday избери от специфичните оферти за телефони и таблети!

· Над 5000 продукта ще бъдат налични във Flip.bg за Black Friday

· Отстъпки за всички смарт телефони на Apple – всички налични за акцията модели iPhone

· 70% от продуктите са с най-хубава цена за годината

Black Friday на започва през днешния ден с огромни отстъпки на към този момент ниски цени на ремаркетирани телефони и таблети. В акцията са включени повече от 5000 понижени продукта на Apple, Samsung, Xiaomi и Huawei. В продължение на 4 дни, до 19 ноември в това число, клиентите могат да ги намерят на специфична Black Friday оферта с до 200 лева в допълнение понижение към предлаганата цена по време на акцията.

За акцията са обезпечили отстъпки за всички смарт телефони на Apple – всички налични за акцията модели iPhone. 70% от продуктите за Black Flip Friday са на най-хубава цена за годината.

Технологичният стартъп, целящ да трансформира интернет в отзивчиво място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и бързо утвърждаващ се като приближен сътрудник в онлайн извършването на покупки, започва предходната година в България и това е втората му Black Friday акция в страната. Залагайки на идея, фокусирана върху клиентите, предан екип от специалисти и фокус върху устойчивостта, на районно равнище Flip към този момент завоюва доверието на повече от 300 000 консуматори.

„ Традиционно Black Friday е положително време за извършване на покупки, защото хората имат опция да намерят отлични предложения за артикули, от които се нуждаят, както и да се погрижат за коледните дарове. Кампанията обрисува и най-актуалните потребителски трендове, като тази година считаме, че сме ги планували и им отговаряме със страхотни предложения от топ марки и с до 200 лева в допълнение понижение към предлаганата цена по време на акцията. Клиентите на Flip освен заплащат доста по-малко за качествени устройства с висока продуктивност, само че и се радват на екологична опция при избора им на електроника “, споделя Вера Петрова, шеф на Flip.bg.

Какви Black Friday оферти ще намерите на Flip.bg

· iPhone 13 Pro, 128GB, доста положително положение, 1349,99 лева (230 лева понижение от към този момент ниска цена)

· iPhone 12 Pro, 128GB, доста положително положение, 949,99 лева.(230 лева понижение от към този момент ниска цена)

· iPhone 11 Pro, 64GB, доста положително положение, 699,99 лева.(110 лева понижение от към този момент ниска цена)

· iPhone 12 Mini, 64GB, доста положително положение, 599,99 лева.(180 лева понижение от към този момент ниска цена)

Безупречната работа на устройствата е обезпечена от не по-малко от 67 теста за качество на хардуера и софтуера, а издръжливостта на батерията е минимум 85% (средно през 2022 година животът на батерията на устройствата, продавани от Flip.bg, е 94%). Също по този начин, гаранцията, предлагана от Flip.bg, е 24 месеца, с 30 дни гратис право на връщане. Сред многото преимущества на закупуването на ремаркетиран телефон от Flip са другите варианти за заплащане, в това число на погашение с 0% рента, тъй че клиентите могат да закупят мечтаните артикули, без да натоварват персоналния си бюджет.

По време на Black Friday акцията (и до 17 декември 2023 г.) клиентите ще имат опция да закупят устройства на 9 изплащания, с 0% рента, за устройства над 500 лева Те също по този начин получават бърза доставка, първокласно преживяване при разопаковане (специално направена кутия с нови кабели за зареждане) и екип за поддръжка на клиенти, подготвен да отговори на всяка поръчка.

Flip припомня, че офертите за Black Friday се изчерпват бързо, като предходната година по време на акцията някои от моделите бяха изкупени за по-малко от пет минути. Компанията също по този начин има подготвеност да одобри телефоните, които потребителите към този момент не употребява, и по този метод да се способства за понижаване на електронните боклуци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР