Този април ще чуем първия албум, записан от неродено още

...
Този април ще чуем първия албум, записан от неродено още
Коментари Харесай

Бебе записа албум от корема на майка си

Този април ще чуем първия албум, записан от неродено още бебе. Озаглавен Sounds Of The Unborn, той е дело на Лука – дъщеричката на музикантите Елизабет Харт, басист в пробната рок група Psychic Ills, и Иван Диас Мате, помощник на Lee ‘Scratch’ Perry, написа Монитор.

Проектът става факт с помощта на биозвукова MIDI технология, която трансформира вътрешноутробните придвижвания на бебето в звуци. Иновативният уред е бил прикован за корема на Харт, транскрибирайки вибрациите му в синтезаторите на Мате.

По време на петчасови сесии двамата музиканти редактират и смесват резултатите от записа, пробвайки се да се намесят допустимо минимум, с цел да разрешат „ посланието на Лука да съществува в недопечен тип “.

Първата ария от албума се споделя V4.3 pt.2 и към този момент може да бъде слушана в YouTube. Към пробната музика има и не по малко невероятен видеоклип, записан също от двойката.

„ Направихме някои фрагменти със супер 8 мм камера по време на записите и по-късно обединихме сили с изпълнителката Виктория Кеди, тъй като доста харесваме нейния метод и хармония. Тя обработи кино лентата с аналогова екипировка и сътвори самобитно образно пътешестване, което обобщава това, което почувствахме, до момента в който създавахме този албум “, показа Мате.

Албумът ще излезе на 2 април под шапката на Sacred Bones.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР