TOYOTA разкри първите подробности за новата си концептуална разработка KAYOIBAKO,

...
TOYOTA разкри първите подробности за новата си концептуална разработка KAYOIBAKO,
Коментари Харесай

KAYOIBAKO е визията на TOYOTA за бъдещето на градската мобилност

TOYOTA разкри първите детайлности за новата си концептуална разработка KAYOIBAKO, която марката ще показа пред света по време на интернационалното ревю JAPAN MOBILITY SHOW 2023, което стартира в Токио на 26 септември.

От TOYOTA изясняват, че думата kayoibako значи товарен резервоар, който се употребява за безвредното и дейно превозване на товари сред индустриални уреди, структурата на който е опростена и модулна за постигането на по-голяма успеваемост на процеса.

От Toyota дефинират KAYOIBAKO като представител на едно бъдеще, което предлага независимост за живот съгласно съответните потребности, когато и да е и на всички места.

С съществени габарити дължина 3990 мм, широчина 1790 мм и височина 1855 мм, KAYOIBAKO е изпълнен с интериор, който от своя страна е с размери 3127, 1485 и 1437 мм, и с опция за персонализиране като предопределение.

От компанията споделят, че електрическият KAYOIBAKO може да бъде изпълнен като решение за разносна активност, сервизен автомобил, а с помощта на модулните си седалки като решение за фамилен превоз.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР