Toyota обичат спортните си автомобили, като това не включва само

...
Toyota обичат спортните си автомобили, като това не включва само
Коментари Харесай

Още една малка оса - Yaris GRMN

Toyota обичат спортните си коли, като това не включва единствено тези на задно предаване. Хечбековете също са апетитна ниша за производителите и всеки се бори за свое парче от пая. Новото попълнение при тях се назовава Yaris GRMN или Gazoo Racing Masters of Nurburgring. Gazoo Racing седят зад доста от спортните планове на японската компания, като това включва и тима им във WRC.



Той ще се изправи против модели като Clio RS и Fiesta ST с мощ от към 215 конски сили идващи от 1.8-литров четирицилиндров мотор с наложително пълнене с компресор - елемент прочут от моделите на Lotus. Това ще значи ускоряване от 0 до 100 в границите на 6.5 секунди. Окачването ще бъде снишено с 35 мм, като това става с помощта на нови амортисьори Sachs и нови спортни пружини. Спирането ще бъде предоставено на огромни предни дискове с четирибутални апарати, а сцеплението ще се подкрепя от диференциал с лимитирано превъртане.

В интериора ще участват спортни седалки Boshoku от вида "корито ", които ще се грижат за положителната ви упора. Това обаче, няма да бъде всеобщ модел, а в действителност стеснен подобен с количество от единствено 400 машини, като цената му за Европа ще бъде 29900 евро.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР