Той заяви, че предстоящият филм Old Man & His Gun

...
Той заяви, че предстоящият филм Old Man & His Gun
Коментари Харесай

Робърт Редфорд се оттегля от киното

Той съобщи, че идният филм " Old Man & His Gun " ще бъде неговата лебедова ария

Робърт Редфорд съобщи, че приключва актьорската си активност. 81-годишният притежател на " Оскар " съобщи, че идният филм " Old Man & His Gun " ще бъде неговата лебедова ария.

" Никога не казвай в никакъв случай, само че аз безусловно несъмнено стигнах до заключението, че това ще бъде за мен краят във връзка с актьорството и ще се пенсионирам, тъй като играя още от 21-годишен ", сподели той за " Ентъртеймънт Уикли ".

" Казах си – е, това е задоволително! А за какво да не си потегли с нещо, което е доста оптимистично и позитивно? " добави артистът.

В " Старецът и неговото оръжие " ( " Old Man & His Gun " ), режисиран от Дейвид Лоуъри, калифорнийската звезда играе Форест Тъкър –известен в американската история нарушител, който е ограбвал банки и по-късно избягал от пандиза.

" За мен това беше превъзходен воин, който да играя в този миг от живота си ", сподели русият съблазнител, по който към момента въздишат милиони дами. Престъпленията на Тъкър са траяли повече от 60 години. Редфорд вижда в това знак, тъй като стартира своята актьорска кариера през 60-те години на предишния век. Във кино лентата му партнира Сиси Спейсък и ще бъде пуснат в Съединени американски щати на 28 септември.

Режисьорският му дебют е през 1980 година с кино лентата " Обикновени хора ", който му донесе премия " Оскар " за най-хубав режисьор. Последната му към този момент работа като режисьор е над кино лентата " Хората, на които държиш ", излязъл по екраните през 2012 година Робърт Редфорд е създател на института Сънданс, който оказва помощ на самостоятелни кинодейци и организира годишния кино фестивал " Сънданс ".
View image on Twitter
 View image on Twitter

The London Gentleman@idyllicmind1

A young Robert Redford looking very dapper

7:54 PM - Nov 4, 2016
5625 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Попитан дали вероятността му за пенсиониране ще се разпростре и върху режисьорската му активност, Редфорд е сбит: „ Ще забележим за това “.

Редфорд Редфорд печели " Оскар " през 1981 година за най-хубав режисьор на " Ordinary People " и има редица други режисьорски изяви, измежду които подложеният на критика " River Run Through It " и " Quiz Show ".

Като артист той остава най-известен с функциите си в " Butch Cassidy и Sundance Kid ", " The Sting " и " All President`s Men ".

Редфорд основава и Института " Сънданс " в Юта за амбициозни режисьори, а годишният му едноименен кино фестивал е един от най-престижните в света.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР