Той ръководеше селско-стопанската гимназия до 2011 година Бившият кмет на

...
Той ръководеше селско-стопанската гимназия до 2011 година Бившият кмет на
Коментари Харесай

Бившият кмет на Средец Иван Жабов стана директор на ПГМССЕ “Никола Й.Вапцаров”

Той ръководеше селско-стопанската гимназия до 2011 година

Бившият кмет на Средец Иван Жабов е станал шеф на Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство и електроника (ПГМССЕ) „ Никола Й. Вапцаров “, научи Флагман.бг.

Реално той се е завърнал на остарелия си пост, който заемаше преди 2011 година. Тогава Жабов стана кмет, само че след три доста противоречиви мандата, се случи най-логичното – загуби изборите.

Иван Жабов обаче не е останал дълго без работа, а тихомълком се е върнал в директорския кабинет на селско-стопанската гимназия. Това се е случило още в края на предходната година, само че публична информация по този начин и не е подадена.

Подписът на някогашния кмет е под годишния финансов доклад на школото, а през днешния ден за пръв път той се появи в новото си амплоа – с цел да се похвали с маскарадна самодейност на учениците. Иначе в уеб страницата на ПГМСЕЕ „ Н.Й.Вапцаров “ към момента попада името на досегашният шеф инж. Димитър Лапчев.

Припомняме, че брачната половинка на Иван Жабов – Христина е шеф на Професионалната гимназия по морско мореплаване и лов на риба „ Свети Никола “ в Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР