Кардиналните решения се взимат заедно, с обсъждане и диалог, което

...
Кардиналните решения се взимат заедно, с обсъждане и диалог, което
Коментари Харесай

Кметът Иван Кичев: Опровергах опонентите ми, че с четирима съветници не мога да управлявам Средец, имам подкрепата на ОбС

Кардиналните решения се взимат дружно, с разискване и разговор, което подсигурява единството в Общински съвет, сподели градоначалникът

Гласуванията в локалния парламент доста ясно демонстрират, че има единодушие измежду общинските съветници. Това изрично опроверга изказванията на съперниците ми, че с четирима съветници мъчно ще ръководя. Фактите са налице – имам доста по-сериозна поддръжка. Това сподели пред Флагман.бг кметът на Средец Иван Кичев. 

В името на развиването на общината, той загърби политическите разлики още от първия ден. Назначи за свои заместници опозиционерите Живко Гърков от Политическа партия и Йона Чобанова от Българска социалистическа партия, а ръководител на Общински съвет още веднъж стана Динко Цъцаров от ГЕРБ. 

„ Всички съществени решения за общината се взимат дружно с предварителното известяван на Общинския съвет, с разискването на проблематиката, това подсигурява единството при гласуванията – нещо, което до момента липсваше в работата на локалния парламент. Общинските съветници сега се усещат действително в ръководството, взимайки значимите решения “, добави кметът.

Иван Кичев има огромен политически актив. На въпрос получавал ли е оферта да стане част от някоя огромна партия, той отговори: 

„ На този стадий не съм получавал предложения. Моята задача е да си извърша задачите, които съм си сложил, да си свършим работата. Искам да покажа, че в община Средец има опция да се работи, стига човек да има предпочитание “.

В заклюение той добави, че не са му приоритет нито партиите, нито идващите избори. Работел за тях от деня, в който встъпил в служба – с работа и доказване от свършеното в общината.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР