Той притесни феновете на Кардашиян, след като се появи напълно

...
Той притесни феновете на Кардашиян, след като се появи напълно
Коментари Харесай

Драстичната загуба на тегло на Скот Дисик е обвинена в това, че е отвел Ozempic „твърде далеч“, за да се справи с „dad bod“

Той тормози почитателите на Кардашиян, откакто се появи изцяло неразпознаваем в нови фотоси на папараци, само че какво в действителност не е наред със Скот Дисик?

40-годишната риалити звезда, известна с високопоставената си връзка с Кортни Кардашиян, гледа надалеч от предходното си аз в остарели епизоди на Keeping Up With The Kardashians и по-нови елементи на Hulu's The Kardashians.

Скот беше сниман да наподобява изцяло друг, до момента в който беше с другари в Западен Холивуд в събота. Изображенията станаха вирусни в обществените медии, като почитателите изпратиха обезпокоени известия до Дисик в X, публично Twitter. Но в този момент източник твърди, че всичко е наред със звездата и че той употребява спорното лекарство Ozempic с вярата да загуби " бащиното си тяло ".

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Променящият се външен тип на Скот Дисик, защото нараства загрижеността за трагична промяна на тежестта

„ Той не е бол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР