Той потвърди, че няма опасност за живота на пострадалия, който

...
Той потвърди, че няма опасност за живота на пострадалия, който
Коментари Харесай

Свидетел на боя в Скопие: Полицията видя, че български коли се отклониха към опасния квартал

Той удостовери, че няма заплаха за живота на потърпевшия, който беше опериран нощес в градската болница " Св. Наум Охридски " в Скопие. Той е бил ранен с изострен предмет в корема, като е обиден черният му дроб, показаха от лечебното заведение пред 4news. 

Петър Бозов, който е юрист и има лична адвокатска фирма, описа по какъв начин се е стигнало до случая. " Около 18 ч. бяхме на входа на Скопие. Преди него всички български коли бяха подробно проверявани за съществуване на оръжия. Тръгна кордон, който ни ескортираше, само че на автомагистралата той се раздра и не бяхме добре охранявани. Преди една отбивка водачът на втората кола ми присветна и спряхме. Попита ме " Знаеш ли накъде отиваме? " и аз споделих: " Да, по маршрута, който " Левски " ни е дал ". До нас спря патрулка и ние ги попитахме " Надясно ли ", а те споделиха " Да, давай, давай ". Точно това се оказа пътят към отбивката за " Чаир махала ", споделя приятелят на намушкания българин.

Въпросният квартал е отвън зоната за сигурност. " Македонската полиция доста добре видя по какъв начин голям брой български коли се отклониха и се оказаха във въпросния рисков квартал ", добавя той. След това кошмарът почнал. Около тях се струпало голямо голям брой от мъже от албански генезис. Удряли колите, там намушкали и 29-годишния Драго. " Бяхме бити с железни предмети и бидони ", прибавя Петър Бозов. 

" Нито един от нашите сънародници, пътували с няколко коли, не е проведен почитател или част от агитка на тима ", безапелационен е Бозов. Той отхвърля и да вземат участие в проведени сбивания. 

След нападението полицията им забранила да снимат вредите, отказали им и преводач по време на разпитите. Превеждал посланикът ни в Северна Македония. 

29-годишния българин Драгомир Андонов работи в областта на телекомуникационните услуги, IT експерт е, сподели още приятелят му Петър Бозов.

Македонската полиция удостовери, че деветима души са арестувани. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР