Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в Нова телевизия, който обаче

...
Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в Нова телевизия, който обаче
Коментари Харесай

Тези хора, които си вършат работата, трябва да ги пазим, независимо чии роднини са

Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в Нова телевизия, който обаче направи и следното самопризнание: " Няма по какъв начин да кажем, че с идването в ръководството на „ Обединени патриоти”, сме разчистили всички тези хора ", визирайки тъкмо така наречен " калинки ", за които самият водач на НФСБ говореше и то във връзка с ГЕРБ.
Утре, в случай че съм злоумишлен, ще разработя един " Викторгейт ", продължи ехидно Симеонов, казвайки по какъв начин водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев е останал самичък. Припомняме, че екранната партньорка на Николаев - Анна Цолова, разгласи, че ще прави свое начин на живот предаване още след летните почивки, само че и до момента няма диря от такова предаване. Това са глупави акции за глупави хора - стана сега, в който вдигнахме пенсиите с 24% на 824 000 пенсионери.
Кой ще пристигна след нас - партия с една " млада " лидерка, която притегля младите вълчета, иронизира Симеонов, който атакува и Движение за права и свободи поради законопроекта за пожизнени пенсии за репресирани по време на митинги по комунистическо време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР