Това заяви премиерът Бойко Борисов за идеята на шоумена Слави

...
Това заяви премиерът Бойко Борисов за идеята на шоумена Слави
Коментари Харесай

Бум! Слави Трифонов Подскочи След Това, Което Му Каза Борисов За Партията! Леден Душ, Премиерът Със Страдание

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов за концепцията на шоумена Слави Трифоновда сътвори своя политическа групировка. Борисов изясни, че ГЕРБ разполагат с 1200 общински съветници, министри, зам.- министри, кметове и зам.-кметове.

" Това са 3-4 хиляди индивида и ще му дам на уважаемия господин Трифонов да избере трима от тях и да се подпише под тях,, че няма да го издънят. Статистическата неточност дава най-малко 5% на 3000 са проблематични ", изясни Борисов във връзка търсенето на Трифонов на надарени, квалифицирани и морални българи.

Запитан дали освободеният общински консултант Лазар Влайков, с чийто револвер бе убит ресторантньор във Виноградец е в тези проценти статистическа неточност, Борисов сподели: " Не помня даже да съм го виждал, само че това не ни прави почтени ".

Той удостовери, че Влайков е бил изключен един път от партията, и по-късно почнало убеждаването на низовите партийни организации, че се е трансформирал.

За Живко Мартинов, народен представител от ГЕРБ, изнудвал предприемач от Добрич да му дава суджуци, с претекста, че са за партията и за премиера Бойко Борисов, самият министър председател изясни: " Има правосъден развой, да се потвърждава там ". " И разправата с него също е толкоз твърда - не е към този момент народен представител, не е в партията ", изясни министър председателят и напомни, че депутатът на Българска социалистическа партия Манол Генов, упрекнат в пазаруване на гласове още е в Народното събрание, написа Нюз.бг.

Благодарен съм на Facebook основно, има доста сигнали, от там си вземам решение значително проблемите, сподели Борисов за това, че мнозина спекулират с името му. Лъжат, споделят, че са говорили с мене, срещали се. Като дойдат при мен - плачат и цъкат с език и се приключва, изясни Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР