Това вероятно ще е терминът не само на изминалата и

...
Коментари Харесай

Цветна спретната къщурка

Това евентуално ще е терминът освен на миналата и на сегашната 2021 година Ще продължаваме и за в бъдеще да имаме хибриден формат на огромните търговски изложби, на симпозиуми и конференции, на образование, хибриден модел на работа. И базата на всички тези и доста други действия ще е домът ни.
Днес ясно осъзнаваме, че домът в никакъв случай до момента не е бил толкоз важен фактор в качеството на живота. И това като че ли трансформира изцяло отношението ни към него - ремонтът, който планираме от години да вземем за пример, внезапно става незабавен, тъй като даже сложните за забелязване преди битови неуредици към този момент ни носят сериозен дискомфорт. Всякакви планове за " някой ден ", които отлагаме с години, в този момент стават приоритет. Генерално мотивацията за възобновяване се крие в желанието за повече и по-гъвкаво пространство. Адаптирането към новата нормалност докара до редица промени, като една от тях беше необходимосттада превърнем домовете си в хибридни пространства, където персоналният и професионалният ни живот са преплетени. SensoWash®. 11 отдалечено контролирани функционалности. Автор: Duravit
Затова най-често предприеманата смяна е обособяването на домакински офис в жилищното пространство, нормално благодарение на преустроени шкафове или други разделители, позволяващи вратите да бъдат затворени и работата загърбена в края на деня. Другата практична актуализация на дома е повече места за сядане за цялото семейство.

Според американски изследвания най-желаните промени в дома по време на пандемията включват обезпечаване на повече пространство, всеобщо слагане на безконтактни смесители в баните и кухните, както и въвеждане на (още) зеленина.
Мивка от серията Ipalyss. Автор: Ideal Standard
Обзавеждането на банята също търпи промени. Малко други трендове в дизайна са оказали такова огромно въздействие върху банята през последните 10 години като устрема към уютна атмосфера с благоприятни условия за домашна СПА терапия. Нуждата от успокоение, разтоварване и позитивни страсти нормално насочва към съвременна вана, която разрешава основаването на сходна атмосфера вкъщи. А производителите реагират незабавно - с изключение на познатите към този момент технологии за свето- и звукотерапия се оферират и забавни нови разработки. За новата вана Zero Dimension продуктовите дизайнери на японската компания Toto са проучили ергономичното състояние на астронавтите в Космоса, с цел да измислят дизайн, който имитира чувството за безтегловност. Той ви разрешава да отпуснете главата си върху възглавница, под която вода каскадно облива раменете ви, до момента в който джетове масажират по едно и също време гърба и краката ви.

Тенденцията за повече цвят в баните не е нова, само че е засилена от същото предпочитание за уют и приятна атмосфера. Все повече производители дават отговор с нови артикули в красиви цветове. Ideal Standard, един от водещите международни производители на бани и тоалетни, неотдавна показа своята нова серия Atelier Collections, основана в съдействие с реномираното италианско студио Palomba Serafini Associati. Тя включва артикули от ултратънка керамика в разнообразна цветова гама.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР