Това вероятно ще бъде първото Народното събрание, което в рамките

...
Това вероятно ще бъде първото Народното събрание, което в рамките
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Студентите харесват Петър Илиев

Това евентуално ще бъде първото Народното събрание, което в границите на два месеца не е в положение да одобри нито един закон.

Tакава оценка направи деканът на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Въчев в утринния блок на Нова телевизия.

По думите му за 30 години по този начин и не можахме да достигнем на равнище на взаимност между тях. Законите са нещото, което интересуват хората, а не дали са привикали еди кого си в комисията.

Вълчев не вижда рационална причина да няма държавно управление. Вие ми кажете какво стана щом не се сформира държавно управление, недоумява той.

На него му е доста мъчно да жигосва някого, само че Българска социалистическа партия се държали най-нормално от всички партии, които участваха в диалозите за сформиране на държавно управление. Даниел Вълчев и до момента не знае за какво няма държавно управление и не вижда аргументи за какво не бе формиран кабинет. В политиката всичко е допустимо - ГЕРБ не са невъзможния сътрудник, само че ГЕРБ с Борисов са невъзможния сътрудник. Ако някои си мисли, че в политиката е невероятно да се вършат взаимни отстъпки, е сбъркал, изясни Вълчев, който се дефинира като десен човек.

Във връзка с проверката за плагиатство против Петър Илиев, Даниел Вълчев означи, че познава Петър Илиев, като уточни, че студентите го харесват.

Петър Илиев постоянно е с доста високи оценки, сподели деканът на Юридическия факултет. Това, което върви в университета, няма по какъв начин да се бъркаме в работата на Етичната комисия. Нека те да си свършат работата и тогава ще стане ясно дали има плагиатство или не, посочи Вълчев.

" Не е хубаво да се преписва, драги фенове, без значение дали е плагиатство или не. Учените в Софийски университет не вършат по този начин ", безапелационен бе Даниел Вълчев.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР