Това стана ясно на извънредния брифинг на МВР, който приключи

...
Това стана ясно на извънредния брифинг на МВР, който приключи
Коментари Харесай

Живя Като Боклук, Умря Като Такъв. Потресаваща Нова Информация За Смъртта На Масовия Убиец Росен. Трупът Е Стискал В Ръката Си Своя

Това стана ясно на изключителния брифинг на Министерство на вътрешните работи, който завърши преди минути.

" Целта на интервенцията бе да обезпечим сигурността на жителите, да го притиснем, да не може да се придвижда свободно. И в тази обсада извършвахме търсене дом по дом, в кръстосан терен с доста постройки ", описа Маринов по бТВ.

Около 14 ч. при пречистване на изоставена къща бе открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице.

Държи в ръката револвер, вижда се, че има огнестрелна рана в региона на слепоочието ", описа Младен Маринов. Местопрестъплението е непокътнато за обстойния оглед, който стартира в този момент. Според Младенов постройката е " мощно казано вила, това е остаряла сграда, изоставена, с разрушени прозорци, разрушени порти ".

" Към момента не можем да кажем интервал по кое време е настъпила гибелта, тъй като стартира огледът. По изложение, по облеклата, открити на място, можем да допускаме, че това е лицето, което търсям, само че дефинитивно ще бъде доказано от съответните експертизи ", добави той.

Младен Маринов посочи, че следствието за шесторното ликвидиране продължава, като ще се образува настрана досъдебно произвеждане в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - София.

" Когато се откри изрично, че това е Росен Ангелов и това е оръжието на убийството, те ще се приобщат към следствието на убийството ", сподели основният секретар.

Той заяви още, че е имало най-малко 10 сигнала за придвижване, на които са реагирали термокамерите, употребени за издирването на Росен Ангелов. Установено е било, че това са притежателите на парцелите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР