Това съобщиха от руската служба, която отговаря за затворите Алексей Навални

...
Това съобщиха от руската служба, която отговаря за затворите
Алексей Навални
Коментари Харесай

Русия: Алексей Навални е мъртъв

Това оповестиха от съветската работа, която дава отговор за пандизите

Алексей Навални е умрял. За гибелта на рецензия и съперник на президента на Русия Владимир Путин заяви съветската работа, която дава отговор за пандизите.

„ На 16 февруари 2024 година в поправителна колония № 3 наказаният А. А. Навални се почувствал зле след разходка, като съвсем незабавно изгубил схващане ", се споделя в изказването.

Според службата на място неотложно са пристигнали медицинските служащи на институцията. Бил е извикан екип на Спешна помощ, като са били извършени всички нужни реанимационни мероприятия. Те обаче не дали позитивни резултати.

„ Лекарите от незабавна здравна помощ са удостоверили гибелта на наказания ”, се прецизира в изказването. Кремъл разгласи, че няма информация за повода за гибелта на опозиционния водач и ще извърши инспекция по случая.

" Доколкото ни е известно, в този момент в сходство с всички настоящи правила ФСИН се занимава с всички инспекции и разяснения и по този начин нататък. Не са нужни никакви заповеди, тъй като по този въпрос има избран набор от правила, от които ФСИН в този момент се управлява ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той разгласи, че Путин е осведомен за гибелта на политика.

Инфо: nova.bg

Тагове: Алексей Навални затвор Русия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР