Ужасна трагедия се случи на АМ Струма“ край дупнишкото село

...
Ужасна трагедия се случи на АМ Струма“ край дупнишкото село
Коментари Харесай

Ужасна трагедия!: Жена се самоуби на АМ „Струма“ край село Дяково – хвърли се от мост

Ужасна покруса се случи на Автомагистрала „ Струма “ край дупнишкото село Дяково, заяви Struma.com oт очевидци на нещастието. Жена се е самоубила, като се е хвърлила от моста на автомагистрала „ Струма “ в региона на дупнишкото село Дяково.

Сигнал за нещастието е подаден към 9,30 ч. на тел. 112.

Жената е спряла управлявания от нея джип на пътя, качила се е на перилата на мост и се е хвърлила от него. Издъхнала е на място.

Минути след нея на мястото спряла друга кола, от която излязъл брачният партньор ѝ. Мъжът изпаднал в потрес от гледката. Източници на Struma.com разкриха, че самоубилата се жена е на 38 години от София, от заможно семейство.

 JOBee: Бърз резултат в търсенето на мечтаната работа 19.06.24 12:30 Ужасна покруса!: Жена се самоуби на Автомагистрала „ Струма “ край село Дяково – хвърли се от мост 19.06.24 12:15 American Thinker: Причината за унищожаването на Украйна беше нейният гибелен шовинизъм 19.06.24 12:09 НА ЖИВО – Кирил Петков: ППДБ ще бъде ясна проевропейска съпротива 19.06.24 12:03 Христо Иванов напуща дефинитивно Народното събрание 19.06.24 11:57

На мястото са пристигнали коли за спешна помощ на Спешен център- Дупница и чиновници на Районното ръководство, оповестиха от полицията.

 

 

Източник – Struma.com

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР