На 16 юни в Линкълн Сентър се състоя червеният килим

...
На 16 юни в Линкълн Сентър се състоя червеният килим
Коментари Харесай

Горкото дете, Вивиан трепери от майка си: Анджелина Джоли и щерка й са като кралица и Пепеляшка – Снимки)

На 16 юни в Линкълн Сентър се състоя аленият килим на премиите Тони, на който Анджелина Джоли участва с 15-годишната си щерка. Докато всички разискват обстоятелството, че 18-годишната Шайло реши да се откаже от фамилното име Пит, то очевидци разясниха, че децата на звездата в действителност страдат от потисничеството на майка си.

Бивш телохранител на семейство  Джоли сподели, че актрисата се е пробвала да убеди децата си да заобикалят визитите на татко си, артиста Брад Пит. Той съобщи това във Върховния съд на Лос Анджелис, написа The Sun. Тони Уеб работи за семейство Джоли повече от 20 години от 2000 година Той беше уволнен, когато двама охранители от неговите подчинени застанаха на страната на Пит по време на развода на звездната двойка.

Един от тези охранители, сподели Уеб, му разкрил, че Джоли дала указания на  наследниците си по отношение на визитите, на които Пит има право съгласно решението на съда за взаимно настойничество - тя ги е убедила да се скрият от татко си.

По време на дефилето на Вивиан и Джоли на аления килим бе мъчно да гледаш порасналата госпожица в компанията на актрисата.Емоциите на момичето се сменяха на няколко път в границите на 1 час. От боготворене до безмълвно послушание, всички тези усеща се отразяваха върху младото й лице. Репортерите съумяха да създадат редки фрагменти, които демонстрират какъв брой значима и преобладаваща е Джоли като актриса и не се пробваха да го скрият. За външния си тип тя избра рокля в нюанси на нефритена мъгла - сдържаните зелени тонове подчертаха бледата й кожа и контрастни устни.

Вивиан избра костюм, състоящ се от изумрудени панталони и жилетка, които тя добави с маратонки. Момичето даже не се пробва да подчертае своята женственост, отстъпвайки ролята на основната и висша жена - нейната майка. Джоли дава да се разбере, че в фамилията си тя избира курса накъде да се насочат децата й. Докато Шайло отхвърля всичко, което може да я свърже с татко й, Вивиан безмълвно уважава и обожава майка си, безусловно е прегърбена под властния й взор.

Но в последна сметка всички са уверени че връзките в звездното семейство не са естествени под диктата на властна жена като Анджелина.

Автор:Wday.ru

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР