Това съобщи самата тя в ефира на bTV. Скандалното уволнение

...
Това съобщи самата тя в ефира на bTV. Скандалното уволнение
Коментари Харесай

Уволнена по телефона и без връчена заповед била бившата шефка на Патентното ведомство

Това заяви самата тя в ефира на bTV.

Скандалното уволняване стана преди няколко дни, когато ненадейно на мястото на Найденова бе възобновена предшественичката й - проф. Владя Борисова. Таня Найденова бе назначена от кабинета на Кирил Петков. Новото управление на Министерството на стопанската система стимулира решението за уволнението на Найденова с отсъствие на работното място дни наред.

Тя обаче изрично уточни - била в командировка на административни препоръки в Люксембург и Женева, където нейното присъединяване е било наложително. След това е била в отпуск, написан от някогашния министър на стопанската система Корнелия Нинова.

По думите й заповедта за отстраняването й е “абсолютно незаконосъобразна “ и е със “скалъпени претекстове “. Найденова съобщи, че ще апелира уволнението си.

Найденова е била на същия пост и през 2014 година при ръководството на кабинета “Орешарския “. Преди това Таня Найденова дълги години беше консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет (СОС).

“Аз съм била експертно предопределение. Член съм на Българска социалистическа партия, не го укривам, само че това нищо не значи “, съобщи Найденова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР