>Това съобщават изпаднали в паника обитатели на квартала, които разказват

...
>Това съобщават изпаднали в паника обитатели на квартала, които разказват
Коментари Харесай

Евакуираха цял блок заради касапина от Нови Искър

> Това оповестяват изпаднали в суматоха жители на квартала, които описват за протичащото се във фейсбук групата "Дружба - София ". По думите им, служителите на реда са евакурили входа, където Росен Ангелов е имал апартамент и обикалят региона. Обитател на блока споделя, че са разрешили живущите да влязат в прилежащия вход, с цел да не седят на студа. Информацията за акция на Министерство на вътрешните работи досега не е публично доказана и се базира само на разказите на живущи в квартал "Дружба ".

Те разкриват още, че през днешния ден от обяд се е следило засилено полицейско наличие, което се е нараснало вечерта и полицейските коли са се събрали пред бл. 29. Според разнообразни мнения на интернет консуматори, по-рано мъж е написал, че е познавал Росен Ангелов и преди известно време той фактически е живеел във въпросния блок.

След това, обезпокоен, мъжът е изтрил коментара си. Други консуматори описват, че по-рано през днешния ден униформени са обикаляли региона на езерото в "Дружба " и са правили оглед на региона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР