Това разкри в предаването енергийният експерт Стефан Гамизов. „Поднасям извинения

...
Това разкри в предаването енергийният експерт Стефан Гамизов. „Поднасям извинения
Коментари Харесай

Гамизов при Кулезич: Забраниха ми да говоря в предаването ви. Нещата в „Чаира“ изглеждат като във шизофреничен сън на наркоман

Това разкри в предаването енергийният специалист Стефан Гамизов.

„ Поднасям извинения към австрийския дипломат, не знам дали това е истина, или не, само че това ми го споделиха в очите. Според тях аз съм главният проблем по тази причина, че не се работи по „ Чаира “, тъй като съм бил изнасял обстоятелства и обществото знаело защо става дума “, продължи той.

„ Нищо няма да се случи скоро в ПАВЕЦ „ Чаира “, тъй като сега има в допълнение разразен скандал. Тези, които са създали повредата, под паника се пробват да прикрият следите. Тези, които са взели участие с тях, вършели незнайно какво, ги поддържат, с цел да могат да ги прикрият. Каквото и да прави Орлин Алексиев, каквото и да прави Слави Трифонов, каквото и да прави енергийният министър, каквото и да прави Има Такъв Народ, какво и да се въртят, в случай че желаят и на папата да се обаждат, няма по какъв начин да стане това, което те си показват. Това не е чалга шоу, където преди да излезеш смръкваш малко кокаин, с цел да изглеждаш възхитително пред хората, а когато почнат халюцинациите, нещата да стартират да се подреждат към теб. Затова ни е такова цялото ръководство. Извикайте един психиатър, който да опише по какъв начин наподобява през очите му халюциниращият, който се е надрусал с опиати “, сподели още енергийният специалист.

По думите му „ към този момент всички “ пречели на „ Тошиба “ да се захване с възобновяване на тази основна централа.

„ Никой не желае да разкрие какво се е случвало преди. Може би тази повреда ще бъде оценена на към половин милиард лв. “, пресметна той.

„ Няма да се размине без обвинявания и в този момент, след два месеца, всички се разсъниха и осъзнаха мащабите на повредата “, добави Гамизов и назова ПАВЕЦ „ Чаира “ „ безнадеждна история “.

„ В четвъртък в Пети блок на АЕЦ „ Козлодуй “ е станал пожар, който е затулен от българското общество. В резултат на това изчитат към 4 тона машинно масло от основна циркулационна помпа. Облива се всичко във въпросната смазочна течност. Те попиват, каквото попиват. Нарича се хермозона, това е най-вътрешната зона на нуклеарната централа. Ако има място, където да изпитате патогенен смут, че нещо може да се случи, това е мястото “, заяви той, базирайки се на свои източник, който под паника му се обадил, с цел да му опише за случилото се. По думите му никой в страната не знае за това, тази повреда била прикрита.

„ Всяка нуклеарна централа преди да бъде въведена в 100% режим на паралел, би трябвало да се затоплят оборудванията. Тогава те въобще не виждат, че част от въпросното масло се е събрало под самата помпа и то се възпламенява. Не знам от какво се е запалило, само че дежурните в блока са показали героични събития, с цел да гасят. Те гасят с 200 прахови пожарогасителя. Влизали са и са излизали заради високата температура. Никой в страната не знае за това нещо, с изключение на доста стеснен кръг от хора. Една такава преживелица е прикрита. Никой в страната, който взима решенията, не е знаел за такова нещо. Къде са министър-председателят и министърът на енергетиката “, попита Стефан Гамизов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР