Шестима мъже са обвинени в организиране на поредица от въоръжени

...
Шестима мъже са обвинени в организиране на поредица от въоръжени
Коментари Харесай

6 мъже са обвинени в организиране на поредица от обири в района на Чикаго, за да получат имиграционни визи

Шестима мъже са упрекнати в образуване на поредност от въоръжени кражби в Чикаго и близките покрайнини, тъй че жертвите на тези сякаш подправените закононарушения могат да аплайват за специфични имиграционни визи в Съединени американски щати, непокътнати за жертви на закононарушения, оповестиха федералните управляващи в петък.

Двамата мъже, упрекнати в организирането и осъществяването на инсценираните грабежи, са разпознати като Парт Найи, 26, от Удридж, Илинойс, и Кеуон Йънг, 31, от Мансфийлд, Охайо, споделиха от прокуратурата на Съединени американски щати за Северния окръг на Илинойс.

Предполагаемите измами са били осъществени в заведения за хранене, кафенета, магазини за алкохол и бензиностанции в Чикаго и предградията на Ломбард, Елмууд Парк, Сейнт Чарлз, Хикори Хилс, Ривър Гроув, Лейк Вила и Южна Холандия, както и заведения за хранене в Рейн, Луизиана, и Белвидеър, Тенеси, оповестиха управляващите.

Един от случаите е станал през юли 2023 година в Bucktown Food & Liquor в Чикаго, съгласно прокурорите. Уловката обаче за м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР