Това лято Vivacom ще зарадва всички почитатели на музиката със

...
Това лято Vivacom ще зарадва всички почитатели на музиката със
Коментари Харесай

Unlimited летни партита и награди с Vivacom

Това лято Vivacom ще зарадва всички фенове на музиката със страхотни прекарвания и извънредни награди. Телекомът e  част от три от концертите на най-мащабното лятно турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Поставихме началото в Пловдив и разтресохме тепетата на 15 юни. Следващите концерти ще се състоят на 7 юли в град Бургас и на 16 септември – в град София.

Но с това летните прекарвания от Vivacom не стопират. Телекомът ще се включи и в Spice Music Festival, който ще се организира на 4 и 5 август в град Бургас. За повторно на бургаската сцена ще се качат хитовите реализатори от 90-те – SNAP!, C-Block и NANA.

В рамките на събитията, всички гости ще имат опцията да се снимат в особено обособения Unlimited Party Corner, в ролята на същински DJ, подгрявайки се за огромната премия в лятното празненство турне на Vivacom. На разположение за тях ще бъдат още и три неповторими уреди под формата на празненство кули, които ще им дават безвъзмезден Wi-Fi достъп до интернет, а на плотовете ще има  опция за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

Множество вълнуващи награди чакат всички, които употребяват новия Unlimited Party филтър в Instagram и споделят с него фотография или рийл в своя профил с #unlimitedbyvivacom. Потребителите, които желаят да вземат участие в играта, би трябвало единствено да последват профила на Vivacom, както и да създадат поста си обществен. След всеки концерт ще бъдат раздадени и част от премиите – Unlimited Party тениски и слушалки Huawei Freebuds 3. А в края на лятото, ще бъде изтеглена и огромната премия – празненство уикенд за двама в Ибиса.

По време на концертите Vivacom ще провежда и спомагателна лотария на формалния уебсайт на телекома. Промоутъри на място ще раздават картончета с QR код, водещ до особено основана онлайн страница, където всеки клиент ще може да се записва за присъединяване. А след всеки концерт, ще бъде изтеглен по един победител, който ще завоюва портативна колонка Marshall Action III.

„ Ние от Vivacom продължаваме със страхотните летни изненади и страсти за нашите клиенти. Както им предлагаме неограничени благоприятни условия за връзка, по този начин им предлагаме и неограничени благоприятни условия да се забавляват и да печелят награди, с които да запомнят лято 2023 по най-хубавия метод “ споделя Желяз Кольовски, шеф „ Маркетингови връзки “ на Vivacom.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР