Това лято труженички на любовта по морето няма да има.

...
Това лято труженички на любовта по морето няма да има.
Коментари Харесай

Слънчев бряг, Поморие и Бургас останаха без труженички

Това лято труженички на любовта по морето няма да има. Топ сводникът на Черноморието Калин Витанов отива в ареста. Току-що Районният съд в Бургас реши да му наложи мярка за неотклонение " задържане под стража ", научи Флагман.бг.

56-годишният изпечен сутеньор е упрекнат за това, че от началото на юни т.г., на разнообразни места в Поморие, к.к. „ Слънчев бряг “ и Бургас, обещавал доста пари на наивни девойки, които да работят за него, като оферират секс услуги. Калин даже ги транспортирал със личния му автомобил до секс терените, където девойките били употребявани за развратни дейности, без значение от единодушието им.

Престъплението, за което е притеглен като обвинен Калин е „ тежко " съзнателно закононарушение по смисъла на закона, като за него се планува наказване „ Лишаване от независимост “ за период от пет до петнадесет години, санкция от 20 000 до 100 000 лв. и конфискация на имущество.

Бургаският областен съд счете, че събраните до сегашния миг доказателства са задоволителни, с цел да може да се направи обосновано съмнение, че е допустимо Калин да е направил действието, в което е упрекнат. Съдът одобри, че във връзка с обвинения е налице и другата изискуеми причина за неговото в началото задържане, заради съществуваща все още действителна заплаха той да извърши друго закононарушение или да се укрие.

Припомняме, че Калин Витанов е остарял познайник на органите на реда, някогашен пандизчия, с голям брой престъпни прояви и даже се слави като един от най-оборотните сводници по Черноморието.

„ Калин Витанов е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение в изискванията на рисков рецидив, има неприятни характеристични данни, прави актуалното действие няколко месеца след излизането си от пандиза по други групирани осъждания. “, споделя в претекстовете си съда и добавя: „ От друга страна следва да се вземе поради и методът на осъществяването на действието, в което е упрекнат, което характеризира възможния причинител на сходно действие като персона със повишена степен на социална заплаха. Начинът на осъществяването на съответното действие и приведената нелегалност показва занемаряване на общоприетите правила на държание. “.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР