Това лято определено беше едно най-лудите в NBA, защото след

...
Това лято определено беше едно най-лудите в NBA, защото след
Коментари Харесай

19-годишен младеж със сделка за милиони

Това лято несъмнено беше едно най-лудите в NBA, тъй като след всички замени се оформиха няколко доста мощни двойки и конкуренцията през новия сезон ще бъде жестока.
 NBA 2K20, Леброн Джеймс, Кауай Ленърд и кои са играчите с най-голям рейтинг в играта
Кой е кралят на играта

Топ 10 на най-хубавите баскетболисти в играта

Това са Леброн Джеймс и Антъни Дейвис в ЛА Лейкърс, Пол Джордж и Кауай Ленърд в ЛА Клипърс, Джеймс Хардън и Ръсел Уестбруук в Хюстън Рокетс и Кевин Дюрант и Кайри Ървинг в Бруклин Нетс.

Ню Орлиънс Пеликанс обаче също се оказаха на печелившата страна, тъй като, с цел да изпратят Антъни Дейвис в Лейкърс, получиха Лонзо Бол, Брендън Инграм и Джош Харт - все млади очаквания. От драфта пък извадиха безчовечен шанс и се снабдиха с първия избор оттова - Зион Уилямсън .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zion Williamson (@zionwilliamson) на Дек 21, 2018 в 3:02 PST

Зион прикова вниманието към себе си още в колежа с доминантния баскетбол, който играе. Това накара доста експерти да му предрекат ярко бъдеще. Разбира се, геният на най-обещаващия дилетант в лигата предизвика интереса и на всички спортни марки, които желаеха да подпишат с него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zion Williamson (@zionwilliamson) на Юли 23, 2019 в 9:30 PDT

До последно не се знаеше какъв ще бъде изборът на Зион, само че нещата не изглеждаха обещаващи за Nike поради случая със скъсаната обувка преди няколко месеца (подробности в публикацията по-долу). Уилямсън обаче въпреки всичко избра да подпише с Jordan Brand , които са под шапката на Nike.
 Rolex, Disney, adidas и кои са фирмите с най-хубава известност
Кои са фирмите с най-хубава известност

Има ли изненади в топ 10

Според източници на репортера на Forbes Адам Загория, договорката сред Зион Уилямсън и Jordan Brand е една от най-скъпите, сключвани сред дилетант и спортна марка в историята на NBA. Това е по този начин, тъй като договорът е за седем години и е на стойност 75 милиона $ .

Zion’s sneaker deal is 7 years, $75-million, one source says. https://t.co/bddwtHaHHm
— Adam Zagoria (@AdamZagoria) 23 юли 2019 година
Ако тази информация се окаже вярна, това ще направи тази договорката втората най-скъпа в историята. Първото място в това отношение се държи от Леброн Джеймс , който през 2003 година подписа за седем години с Nike за 90 милиона $ .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР