Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не

...
Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не
Коментари Харесай

Йорданов, ИТН: Наддаване, маскирано като грижа за пенсионерите

Това, което се вижда в Народното събрание, е, че безусловно не им пука за хората с това, което направиха през вчерашния ден. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а в действителност се залагат едни разноски, които ги няма “.

Това разяснява в Народното събрание Тошко Йорданов от „ ИТН “, съобщи БТВ.

Той даде следния образец: „ Ако България е едно семейство с майка, татко, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лева месечен приход. В момента това семейство взема решение да си купи хотел на морето за 1 млн. лева Откъде ще дойдат парите? “

" Единственият вид е да се вземе заем и след това този заем, плюс храни и всичко останало, би трябвало да се поддържа с 2000 лева, което е невероятно ", сподели още Йорданов.

„ Бюджетът е явен - има едни 2 милиарда лева повече, които вероятно могат да бъдат събрани, а разноските, които се залагат, са доста повече “, добави той.  

„ Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия сега се подиграват с всички българи “, сподели Тошко Йорданов.

Той разяснява и обвиняванията към Татяна Дончева за рушвет.

„ Тя да си понесе следствията за това, което е говорила. Радостин Василев е подготвен да отиде на полиграф, с цел да потвърди думите си “, съобщи Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР