Това, което предложи Слави Трифонов по никакъв начин не кореспондира

...
Това, което предложи Слави Трифонов по никакъв начин не кореспондира
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Оставката на нашия председател не стои на дневен ред

Това, което предложи Слави Трифонов по никакъв метод не кореспондира с това, с което се борихме 4 години. Ние няма да подкрепим този кабинет, тъй като концепциите на Слави Трифонов не кореспондират с нашите цели.

Така разяснява отхвърли на Българска социалистическа партия да поддържа кабинета на Слави Трифонов, Филип Попов от " Българска социалистическа партия за България " в предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия.

Той счита, че предложенията на Трифонов задълбочават от ден на ден паралелната страна против която се бори партията и трансформират България в корпоративна република.

" Партията на Трифонов и самият той не се явиха на митингите, ние бяхме първата парламентарна група, която беше пред президентството, когато прокуратурата нахлу там, ние се борим против този модел на ръководство, ние поискахме оставката на основния прокурор. Българска социалистическа партия не пожела да яхне гражданския митинг и това не значи, че не бяхме всеки ден измежду хората ", съобщи Филип Попов.

По думите му " Българска социалистическа партия за България " е единствената политическа мощ, която има своя действителна, точна, изпълнима стратегия.

" Хубаво е в държавното управление да има хора, които са " импортирани " от чужбина, само че ние не вършим преводаческа компания, това е Министерски съвет ", акцентира Филип Попов.

Българска социалистическа партия: Няма да подкрепим препоръчаното от Има Такъв Народ държавно управление

" Ако президентът връчи третия мандат на Българска социалистическа партия, ние ще създадем опит да предложим кабинет, тъй като имаме своя ясна стратегия. Ще търсим поддръжка от всички парламентарни сили. За ГЕРБ имаме изрично решение, тук приказваме не за обединения, а за обикновен политически спор. Ще водим транспарантни и ясни договаряния с парламентарно показаните политически сили и ще стартираме разговор ", добави Филип Попов.

Той добави, че Българска социалистическа партия не се показала добре на изборите и, че занапред в партията ще създадат действителен разбор. Според него аргументите са доста, само че главната е, че не са съумели да стигнат до всички жители с тяхната стратегия. Българска социалистическа партия не е партията на статуквото, акцентира Филип Попов.

Не седи на дневен ред оставката на нашия ръководител, означи той. " След направения разбор ще забележим какви са били проблемите и къде следва да създадем смяната. Ние сме една сериозна партия ", сподели още Филип Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР