Това, което мога да кажа е, че имаме много насоки.

...
Това, което мога да кажа е, че имаме много насоки.
Коментари Харесай

Извънредно от Демерджиев! Има ли заподозрени

Това, което мога да кажа е, че имаме доста насоки. Разследването тече. Подробности може да изнесе по темата прокуратурата. 

Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев след съвещанието при премиера Гълъб Донев, свикано след атентата против основния прокурор Иван Гешев.
-->
В срещата участваха служебния вътрешен министър, министъра на правораздаването, заместник-главния прокурор, представители на всичките служби за сигурност в страната, представители на всичките структури на Министерство на вътрешните работи.

" Очевидно е, че равнището на сигурност на колите и техническите средства на НСО би трябвало да бъдат повишени, тъй като решаваща се е оказала бронировката на автомобила на основния прокурор. Това е автомобила с най-хубава отбрана, с който разполага НСО, точно тази отбрана е довело бомбата да не може да пробие бронята и да проникне в кокпита, където са били пасажерите ", разкри още Демерджиев. 

" Безспорно НСО би трябвало да бъде снабдена както с надеждни и съвременни коли, Подчертавам, че последният е от 2012 г, което е неприемливо, по този начин и със модерни механически средства, които да обезпечат сигурността на охраняваните лица ".

Държавата ще направи всичко належащо, с цел да разкрие причинителите на този акт, акцентира Демерджиев.

Имаме обвинени, само че не мога да изпадам в детайлности, разкри той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР