Това, което гидини наред пишем за начина на управление на

...
Това, което гидини наред пишем за начина на управление на
Коментари Харесай

ВИП фен: Ганчев управлява по селски ЦСКА!

Това, което гидини наред пишем за метода на ръководство на ЦСКА, към този момент намерено се споделя и от знакови последователи на клуба.

Тарторът на на почитателите на ЦСКА Росен Петров скочи на Гриша Ганчев за промяната на Любослав Пенев. Известният последовател на " алените " дефинира като " селско " и " аматьорско " ръководството на клуба, като добави, че няма никакво доверие на притежателя на " алените ".

Според Петров за промяната на Любослав Пенев се е знаело още преди месец и не изключи опцията неговият заместител Стойчо Младенов да има същата орис.

" Казах го преди време - на " Армията " имаме селско ръководство. Просто тук е центърът на София, не сме в града с покрития мост. Гриша Ганчев е индивидът, който е притежател и който взима решенията, би трябвало да го питате него.

В случая си изми ръцете с Любо Пенев. Загубата от Лудогорец не е толкоз съдбовна, бихме ги с съвсем същия резултат неотдавна, случва се. След това победихме " числата ", в този момент ни чака значим мач в евротурнирите.

През март приказвах с Любо и той ми сподели, че има цялостен картбланш от управлението за 1 година. Тоест, до март 2022 година той сигурно е старши треньор и едвам по-късно ще му се направи оценка на свършеното от него - резултати, триумфи, селекция и така нататък А какво стана?

Минаха три месеца и беше уволнен. Сега Стойчо Младенов ще бъде ли оставен да работи на мира година, две или три?

" За промяната на Любо се говореше още преди месец. Точно преди седмица ми споделиха от Варна, че Иво Димов е споделил, че ЦСКА ще има нов треньор. Искал да докара някакъв бразилски футболист в ЦСКА, само че оттова му споделили, че скоро ще има нов треньор и по тази причина в този момент не може да се направи трансфер.

За какво приказваме?! Сложиха Любо, с цел да не скача публиката против промяната на предходния треньор, в този момент идва Стойчо Младенов по същата причина. Нормално ли е да се сменят треньори в 23:30 часа?! Това какво е?

Предния път написахме декларация, в среднощ Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва. Как може подобен предприемач, който, някъде бях чел, има активи за половин милиард, да взима решения по 23:30 часа? Нямам никакво доверие на това ръководство, цялостна аматьорщина ", съобщи Животното по 7/8 TV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР