Това, което днес направихме, беше просто едно загатване на това

...
Това, което днес направихме, беше просто едно загатване на това
Коментари Харесай

Синдикатите: Днес загатнахме какво можем да направим, ако не ни слушат, когато говорим

„ Това, което през днешния ден направихме, беше просто едно подмятане на това какво можем да създадем, в случай че не ни слушат, когато приказваме. Днес отидохме и говорихме по този начин, че да ни чуят в бялата постройка, по три тематики, с разнообразни претенции. Представихме на ръководещите какви са проблемите и какви проблеми би трябвало те да вземат решение, с цел да не вървим начело да им го подсещаме. “ Това съобщи в студиото на Euronews Bulgaria Марио Нинов от КТ „ Подкрепа “ във връзка днешния митинг на синдикатите в София.

 
Днес станахме очевидци на нещо, на което София не е ставала очевидец изобщо. Параметрите на настоящето събитие подсетиха тези от 1991-92 година, когато имаше един протест на Орлов мост.
Марио Нинов, КТ " Подкрепа "

„ Искам да благодаря за строгата организация на митинга, за това, че мина без катастрофи, за което виновни могат да са най-много участниците в това автошествие и протест “, сподели от своя страна Марина Ставрева, зам.-председател на КНСБ.

„ Най-вече желаеме да подчертаваме върху приходите. Бюджетът е от основно значение – оптимално бързо би трябвало да се одобри за 2023 година. И то не смяна на съществуващия, а нов – да бъде импортиран и да бъде гласуван подобен “, упорства тя.

 
710 (лева на месец) са невъзможни пари, с които да се живее, а като се махнат осигуровките – още повече. Тази пазарска кошница, която бяхме изкарали на митинга – това е една дребна пазарска кошница, вътре стоките са за 100 лв.. За тези пари, без осигуровки, какъв брой кошници може да се купят, единствено за храна? Няма по какъв начин да стигне тази кошница единствено за седмица.
Марина Ставрева, зам.-председател на КНСБ

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР