„Това, което Борисов направи, бих го нарекъл „телевизионна мастурбация“. Говори

...
„Това, което Борисов направи, бих го нарекъл „телевизионна мастурбация“. Говори
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Борисов направи „телевизионна мастурбация“

„ Това, което Борисов направи, бих го нарекъл „ телевизионна мастурбация “. Говори самичък със себе си, несъмнено, харесва се и всичко е наред. И да Борисов излъга. Докато той беше на власт някак не беше комфортно да го споделяме и го казвахме едни трима души и половина, че Борисов лъже всякога “. Това сподели адв. Николай Хаджигенов от „ Ние идваме “ в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “, което се излъчва по TV+.

Думите на някогашния народен представител бяха във връзка следващото отказване от страна някогашния министър председател Бойко Борисов, че има нещо общо с „ Барселонагейт “.

„ Той сподели (б.р. Бойко Борисов) нещо от сорта, че не е имало подслушвания, а твърдяха, че имало стотици. Всъщност, Борисов, хиляди са. Временната комисия в 46-тото Народно заседание, на която бях ръководител, завърши с решение на Народно събрание, оповестено в Държавен вестник. Доказателствата, които комисията събра, са за 928 души, които са подслушвани. По данните от търсачката на BIRD са над 3000 “, съобщи юристът.

„ Борисов е доста изплашен. Той вижда към този момент бай Ставри. Буквално. И не, ние в никакъв случай не сме оставяли Борисов да лъже. Нямаше причина да го създадем и в този момент. И за „ Барселонагейт “ излъга. Никой в никакъв случай не е твърдял, че Борисов персонално има къща, а че Борисов по един или различен метод е обезпечил парите за къщата. Борисов е примитив. Той пробва каквото може. Той живее още в света на джипката “, съобщи още адв. Николай Хаджигенов.

„ Не ви би трябвало нищо, с цел да видите, че корупцията и мафията си имат страна към момента. Имат си основен прокурор към момента. И той прави всичко това, с цел да отбрани Борисов, себе си, Движение за права и свободи, ГЕРБ. С Гешев и без правосъдна промяна ние вървим обратно. Ние не можем да повдигнем обвиняване на никого. Ние желаеме не просто премахването на Гешев, а цялостна промяна на обвиняването “, заявява представителят на „ Ние идваме “.

Ето какво още сподели адв. Хаджигенов пред Веселин Дремджиев:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР