Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията

...
Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията
Коментари Харесай

Истина ли е? Къде Асен Василев изпрати Борисов

Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията за 24 часа, живот и здраве, когато продължим да управляваме дружно, ще си довършим работата. Това съобщи от Сандански съпредседателят на “Продължаваме смяната ” Асен Василев.

“Надяваме се повдигнатите обвинявания най-сетне да бъдат разследвани и да стигнат до съд. Чуваме, че съдът не се е произнесъл. Съдът няма по какъв начин да се произнесе, в случай че нещо не е разследвано изпълни и не е влезнало в съд. ГЕРБ обичат да се хвалят, че всичко било нелегално. Има очевидец в лицето на Черепа, който сподели всичките си банкови извлечения по какъв начин е вземал пари от банката. Има очевидец в лицето на неговия водач. Има очевидец в лицето на секретарката в Министерство на финансите по какъв начин този човек е бил допускан, без да бъде записван в книгата за гости.

-->

Има очевидец, който споделя, че господин Божков е влизал с пури и евра и е излизал без тях от кабинета на финансовия министър (бел. ред. Тогава Владислав Горанов). Всичко това го има в 400 страници документи със свидетелските показания, с отчетите на АДФИ, която споделя, че с деяние и безучастие Комисията по хазарта и Министерство на финансите са разрешили да се нанесе вреда на бюджета от съвсем 500 милиона лв. ”, добави той, представен от novini.bg.

Василев напомни, че тези данни са стигнали до Прокуратурата, само че следствие е било отказано. “Казаха, че няма данни за закононарушение и че няма данни да стартира следствие. Това е, против което сме изправени и което би трябвало дружно да променим - една окопана, превзета страна с един октопод, който е пуснал пипала от най-високо, до всеки град и село, до всяка къща.

Започнахме малко по-малко, с може би прекомерно незадоволително твърди стъпки в тази посока. В последния ден на Народното събрание успяхме въпреки всичко да прокараме да мине за Европейската прокуратура да има лична постройка и лична регистратура. Вече има една неоправдателна присъда на Европейската прокуратура.

Тя към този момент е самостоятелна от Българската прокуратура. Сигурен съм, че тези 120-130 преписки за най-разнообразни обири и злоупотреби с европейски средства тази година и следващата година ще стартират да влизат в съда и ще стартират да бъдат осъждани хора ”, увери той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР