Това каза в предаването синът на Илия Златанов – Явор

...
Това каза в предаването синът на Илия Златанов – Явор
Коментари Харесай

Явор Златанов: Било „семейна драма“, а всички престъпления срещу мен започнаха с подписа на Цацаров /видео/

Това сподели в предаването синът на Илия Златанов – Явор Златанов.

Вчера шефката на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова назова сагата „ Осемте джуджета “. По думите й нямало нищо неправилно или притеснително в едно следствие на Неправителствени организации, което разкри по какъв начин правосъдната система и институциите се употребяват като бухалки от шепа хора и завземат бизнесите, трансформирали се в апетитна хапка някому.

„ Илия Златанов направи по този начин, че ми унищожиха здравето, откраднаха златото и парите ми, взеха ми дружествените дялове и фабриката, взеха ми всички материали, които персонално съм купувал. Въпреки това останах жив и живея. Тази незаконна организация, която съществува, най-сетне би трябвало да бъде отстранена “, счита той.

„ Аз съм изумен по какъв начин може един държавен чиновник да е толкоз безочлив, само че откакто видях какво направиха от Прокуратурата, разбирам, че всички са един дол дренки. Тези хора са безочливи и употребяват служебното си състояние, с цел да правят грабежи в изключително огромни размери. Смачкаха ме по този начин, че колкото да не изгубих живота си. Жалбата ми към този момент е пратена до Страсбург “, разяснява още Златанов-син.

„ Аз персонално не съм се карал с татко ми. Той реши зад тила ми да ме махне от фамилната ми компания посредством заседание на съдружниците, на което не бях поканен, а повода е човешката злоба. Илия Златанов е сходство на човек, което завижда и манипулира “, изясни той.

„ Златото е напълно мое и на никой различен. То ми е завещание от моята баба, която е майка на майка ми и то няма нищо общо с Илия Златанов. Баба ми ми го даде на мен и ми подписа саморъчно направено наследство. Държах го в два сейфа “, добави Златанов.

„ Спецпрокуратурата са пратили писмо до всички банки, с цел да видят къде държа сейфове. Преди да ме арестуват отидохме при единия сейф, който разрушиха, тъй като аз не желаех да го затварям. След това ме заведоха при другия сейф, който разрушиха и него “, описа Явор Златанов.

„ Цялата работа е, че Илия Златанов взема решение първоначално, че това е методът, по който ще ме съсипе. Организира цялото това нещо против мен, като дава обещание на Пепи Еврото, че ще му стане съучастник вместо мен и ще изкарва доста пари. С две думи – лъже го, тъй като Илия Златанов не може да изкарва пари, само че това е друга тематика. Еврото става заинтригуван от тази работа, арестуват ме, мачкат ме… “, продължи Златанов-син.

„ Цяла София приказва за връзките на Сотир Цацаров и Радост Драганова. Аз не съм ги виждал дружно, само че всички приказват “, разяснява още той връзките на някогашната си брачна половинка с шефа на КПКОНПИ и някогашен основен прокурор.

В поредицата „ Държава без излаз “ на Фрог Нюз приказва и бащата на Явор Златанов - Илия.

Първа част може да гледате.

Втора част може да видите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР