Това каза по БТВ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

...
Това каза по БТВ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Хората викаха: „Оставка” за Гешев. Ние трява да прекъснем модела на Доган

Това сподели по БТВ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов. Ето какво още показа той:

Наша поддръжка не се търси. Не се търси поддръжка от хората, които стачкуваха против еднолични решения Хората желаеха Сарая да не може да ръководи идващия кабинет. Боя се, че виждаме една група, която съставлява предходните издания на Сарайския модел. Тройната колация, Национална движение „Симеон Втори" се крепяха на Сарайския модел.

И в този момент махаме Борисов, с цел да върне това, което беше преди него. Обръщам се към парламентарната група на Има Такъв Народ – не позволявайте да се изгорят очакванията на хората за смяна. Нека преди да пратим човек на Луната, да пратим пенсионерите да си поправят зъбите. Малко да се върнем на Земята. Дайте да проявим разсъдък и да водим разговор за смяна, за разкъсване този модел на Държавна сигурност. Време е да подсигуряваме, че Ахмед Доган не може да припари до това ръководство. Нека да създадем комисия за Росенец и за ТЕЦ- Варна. Има решение, само че не е елементарно. Ние сме подготвени да дадем поддръжка за смяна. Не става дума за наши кадрови назначения.

В името на това да осъществим голямата историческа отговорност, дано никой да не си прави илюзии, че някой е популярен. Готови сме да преговаряме. Пошлост е да се загатва за порции. Става дума за душата на България, която желае смяна. Става дума за обикновен натурализъм. 24 часа ме заливат гневни и гневни хора. Те виждат замяна и изменничество. Но аз съм подготвен да се обърна към сътрудниците от Има Такъв Народ, дано да почнем изначало целия този развой. Така не се прави.

Вие виждате ли някой да търси наша поддръжка?! Ние не можем да сменим джипката с кабеларка. Преди да затворим вратите, желая да се върнем към разговор. Надявам се да не стигнем до там. Призивът ми е да се премисли. Република значи обществен метод на правене на политика. Хората в Народното събрание дано да преговаряме. Хората викаха „ Оставка Гешев “. Вие видяхте ли това?. Ние трява да прекъснем модела на Доган. Ние предлагаме поддръжка за нашата стратегия.

Хората няма да простят това нещо и ние сме длъжни да си поемем отговорността за ръководство на дълбоката смяна. Нали приказваме за мажоритарен принцип. Хайде да упражним мажоритарната отговорност и да приказваме. Смисълът е да махнем ГЕРБ. Хората тъкмо поради този вид партии са на улицата.

Къде е КПКОНПИ? Къде е Цацаров? Къде е Гешев? Няма ги! Никой не видях да поддържа „ това нещо “, с изключение на някогашните сътрудници на Национална движение „Симеон Втори". Не можем да допуснем серпантина избори в избори. Хорати желаят дълбоката смяна. Затова дано се върнем пред отговорността към хората.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР