Това екзотично ястие се приготвя един-два пъти в живота, затова

...
Това екзотично ястие се приготвя един-два пъти в живота, затова
Коментари Харесай

Как се приготвя мъж

 жена-готвач-стои-със-скръстени-ръце

Това екзотично ядене се подготвя един-два пъти в живота, по тази причина за основаването му се изисква доста самообладание и въображение.

Мъжът се подготвя най-добре, в случай че кожата му се смъкна още преди сватбата и авансово се маринова 4-5 месеца. Но подобаващи са и суровите, свежи мъже, въпреки тях ще ги съхраните по-трудно, с цел да ги ядете в продължение на целия живот.

Ако мъжът дълго време е бил ерген, то авансово би трябвало да му ограничите мощната миризма на независимост. Би било добре преди самата женитба да го накиснете за една нощ или няколко дни да го подържите под радушно одеяло.

За приготвянето на рецептата са подобаващи мъже от всякаква категория: с тлъста филейна част или напълно постни. Без значение дали са бикове, прасета или овни. Нежният мъж се опасява от месомелачката на фамилния живот и се трансформира в бухта.

Ако мъжът не ви се получи от първия път, той може да бъде подготвен от друга готвачка, само че подобен неопределен мъж, по принцип горчи и на него мъчно му се реже опашката.

Ако у мъжа се появи миризмата на алкохол може да пробвате да свалите от него и останалата кожа и след малко накисване да го мариновате на дивана.

Истински пресметливата стопанка употребява всичко – от костите до мозъка и си подготвя отлично ядене, от което може да откъсва на дребни части, когато си желае, и да го съхранява цялостен живот сред леглото и тв приемника.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР